13. april 2021
Næstformand i Social og Beskæftigelsesudvalget undrer sig over prioriteringen hos afdelingen CABAS i en tid, hvor man ellers taler om at prioritere varme hænder. Foto: Arkiv
Næstformand i Social og Beskæftigelsesudvalget undrer sig over prioriteringen hos afdelingen CABAS i en tid, hvor man ellers taler om at prioritere varme hænder. Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fyrer syv fleksjobbere - men finder penge til at ansætte kommunikationsmedarbejder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyrer syv fleksjobbere - men finder penge til at ansætte kommunikationsmedarbejder

Midt i en planlagt fyringsrunde, der kan ramme borgere på kanten af arbejdsmarkedet, er der fundet penge til kommunikationsstilling.

Helsingør - 24. februar 2021 kl. 05:10
Af Andreas Norrie

I mens forvaltningen i Center for Særlig Social Indsats har indstillet til medlemmerne af Social- og Beskæftigelsesudvalget, at der sker en såkaldt tilpasning af personalet på Nyruphus' café og STU-udddannelse, som blandt går ud over syv fleksjobbere, så annoncerer samme afdeling, der går under navnet CABAS, efter en kommunikationsmedarbejder.

arrow Læs også: Hyrer ekstern konsulent for at få styr på økononisk rod

Denne oplysning overrasker næstformand i Social- og Sundhedsudvalget, Lene Lindberg(S), som Frederiksborg Amts Avis præsenterer for opslaget.

- Vi har jo i forvejen en kommunikationsafdeling på rådhuset, skal hver eneste afdeling ny have deres egen? Det virker skævt på mig, siger Lene Lindberg.

- Og koster det ikke nogenlunde det samme, som vi betaler for fleksjobberne?

Hos den Center for Særlig Social Indsats, SSI, så kan centerchef Pernille Madsen godt forstå, hvis nogen skulle undre sig.

- Det er helt forståeligt, hvis det undrer nogen. Der er dog vigtigt for mig at understrege, at der ikke er tale om en kommunikationsmedarbejder, som du måske opfatter det. Der er i ligeså høj grad tale om en administrativ stabsmedarbejder, siger Pernille Madsen,

Hun understreger også, at finansieringen af stillingen, som er på 32 timer om ugen, er efter bogen.

arrow Centerchef: - Det er alvorlige problemer
06. marts 2021 kl. 04:27 Opdateret: kl. 16:10
arrow Tilsyn: Mistanke om krænkende arbejdsmiljø på handicaptilbud
06. marts 2021 kl. 04:11 Opdateret: kl. 16:05
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?