21. januar 2019
Der har allerede været en del brande siden varmen kom til byen i maj. Her ses et billede fra en brand omrking Valnøddevænget . Foto: Andreas Norrie
Der har allerede været en del brande siden varmen kom til byen i maj. Her ses et billede fra en brand omrking Valnøddevænget . Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra torsdag er der indført afbrændingsforbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra torsdag er der indført afbrændingsforbud
Helsingør - 06. juni 2018 kl. 12:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra torsdag er afbrænding i det fri forbudt i hele Helsingør Kommune. Forbuddet skyldes den lange tørkeperiode, der har øget risikoen for brand.

arrow Læs også: Knastør nyhed: Afbrændingsforbud indføres igen

Helsingør Kommune indfører afbrændingsforbud fra torsdag 7.6 og indtil videre. Forbuddet er begrundet i den langvarige tørke.

Forbuddet gælder afbrænding i det fri, afbrænding af bål, anvendelse af ukrudtsbrændere samt anvendelse af grill i naturen. Forbuddet gælder dog ikke anvendelse af grill i private haver, hvor grillen er placeret på fliser eller lignende ubrændbart underlag..

Helsingør Kommune følger situationen og ophæver forbuddet hurtigst muligt. Ophævelse af forbuddet vil blive informeret ud via Helsingør Kommunes hjemmeside https://www.helsingor.dk/ og beredskabets hjemmeside https://beredskab.helsingor.dk/.

Forbuddet er udstedt efter § 5 i bekendtgørelse nr. 1339 af 10. december 2014 om brandværnsforanstaltninger ved afbrænding, brug af ild, lys, varmekilder m.v. Overtrædelse af forbuddet kan straffes med bøde efter § 17 i bekendtgørelsen.

arrow Beredskab: Stop for ukrudtsbrændere
09. juni 2018 kl. 11:35 Opdateret: kl. 11:35
arrow Fire kommuner venter med afbrændingsforbud
09. juni 2018 kl. 10:08 Opdateret: kl. 20:18
arrow Må du tænde bål? Her kan du tjekke afbrændingsforbud
09. juni 2018 kl. 07:59 Opdateret: kl. 07:59

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk