13. december 2019
Gitte Rottbøll cyklede med sine børn til Spanien.
Gitte Rottbøll cyklede med sine børn til Spanien.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fortæller om en usædvanlig tur på cykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fortæller om en usædvanlig tur på cykel
Helsingør - 12. august 2019 kl. 14:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kvindeforum Helsingør, som er et projekt under Frivilligcenter Helsingør, inviterer lokale kvinder i alle aldre til Kvindecafé 14. august kl. 19-21 om temaet "Forandringer i livet".

På dette cafemøde vil Gitte Rottbøll fortælle om skønne stunder og en del strabadser på en cykeltur fra Danmark til Spanien med en 4-årig foran på cyklen og en sur teenager ved siden. Gitte fortæller med humor og indsigt om udfordringer undervejs og stor gæstfrihed blandt mennesker hun mødte.

Kvindeforum Helsingør er arrangør af en række cafémøder for kvinder i alle aldre. På møderne er der en spændende foredragsholder, som fortæller sin personlige historie inden for temaet "Forandringer i Livet". På disse cafemøder opbygges et netværk mellem kvinderne, som får mulighed for at lave andre ting sammen også.

Projektleder Louise Lahn Sørensen fortæller, at der på cafémøderne er god stemning og stor diskussionslyst efter oplæggene.

- Vi har som udløbere af kvindeforummet etableret en læseklub, der mødes en gang om måneden, en kulturklub, hvor kvinderne tager ud og oplever ting og et motionsnetværk der har gået Ladywalk sammen og skal gå Ecco Walkathon d.8. september i København, siger hun.

Kvindecaféen afholdes i Frivilligcenter Helsingør, Kronborgvej 1c, 2. sal 3000 Helsingør. Kvinder i alle aldre er velkomne og det er gratis at deltage.

Tilmelding via frivilligcentrets hjemmeside www.frivilligcenter-helsingor.dk

grafik køb billede