15. oktober 2018
Spiludviklingsselskabet bag den nye skattejagt har vundet flere priser for deres tidligere spil, som er blevet opført på andre historiske attraktioner. Foto: Kim Wendt
Spiludviklingsselskabet bag den nye skattejagt har vundet flere priser for deres tidligere spil, som er blevet opført på andre historiske attraktioner. Foto: Kim Wendt
Foto: @ KIMWENDT.COM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forbudt for børn: Dunkel skattejagt på Kronborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forbudt for børn: Dunkel skattejagt på Kronborg
Helsingør - 13. november 2017 kl. 12:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kendt spilfirma lancerer i denne uge en Danmarkshistorisk skattejagt på Kronborg.

Med skattejagten "Kronborgs Hemmelighed" udvider den københavnerbaserede virksomhed Mystery Makers deres portfolio med en skattejagt for voksne på Kronborg Slot. Deltagerne skal finde vej gennem slottets sale og ned i Kronborgs dunkle underverden, hvor der skal afkodes hemmelige beskeder i olielampernes skær. Undervejs bliver deltagerne præsenteret for skæve og overraskende udpluk fra Danmarkshistorien. Mød far Frederik 2., der formåede at gøre Danmark til et af de rigeste og mest magtfulde lande i Europa, hvorefter sønnen Christian 4. formøblede hele formuen, og endte med at måtte pantsætte sin egen kongekrone. Gennem gåder om de syv dyder og syv dødssynder, bliver deltagerne taget med til Danmarkshistoriens drama om storhed og fald.

- På Kronborg Slot er vores ambition at gøre historien levende. Jeg har meget store forventninger og håber, at rigtig mange gæster vil opleve slottets iboende mystik, drama og storhed på en helt ny måde, siger slotschef på Kronborg Slot, Erik Als.

Mystery Makers har haft succes med at lave skattejagter på Christiansborg Slot, i Kongens Have og på Kastellet, men det er alligevel en drøm, der går i opfyldelse, at få lov til at lave en skattejagt i Kronborgs sale og kasematter.

Storhed og fald
- Kronborg Slot er noget af det største og vigtigste vi har i Danmark. Og det er ikke kun fordi slottet er på UNESCOs liste over verdensarv -det er også et nationalt klenodie. Kronborgs historie er flettet ind i en fortælling om storhed og fald, som alle kan relatere til. Historien er så fascinerende, at vi simpelthen ikke kunne lade være med at lave den til en skattejagt, siger direktør og skattejagtudvikler hos Mystery Makers, Mads Lind

Skattejagten kan gennemføres af grupper på mindst 4 personer og kan købes og bookes gennem www.mysterymakers.dk og tilbydes på dansk fra 15. november, på engelsk fra 1. december samt svensk fra februar 2018. Skattejagten er udviklet til voksne, og børn anbefales at være mindst 12 år og i følgeskab med voksne.

90.000 gæster
Mystery Makers er et københavnsk spilfirma grundlagt i 2010. Mystery Makers tilbyder skattejagter på flere attraktioner og slotte - på Christiansborg Slot, i Kongens Have og på Kastellet. Mystery Makers har siden 2014 haft 90.000 betalende gæster.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk