14. oktober 2019
Brian Haagh fra Helsingør er idémanden til Helsingørs første vinyl-messe. Og den blev sådan en succes, at den gentages den 9. november i Toldkammeret. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Brian Haagh fra Helsingør er idémanden til Helsingørs første vinyl-messe. Og den blev sådan en succes, at den gentages den 9. november i Toldkammeret. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første vinylmesse blev en kæmpe-succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første vinylmesse blev en kæmpe-succes
Helsingør - 11. juni 2019 kl. 04:24
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I de grønne mælkekasser står lp'er med Tøsedrengene, Anne Grete og Womack Womack side om side med Depeche Mode, Cat Stevens, Frank Zappa, Black Sabbath, Alberte og Kaj og Andrea.

- Så der er noget for en hver smag, og publikum er da også meget spredt - både alders- og interesse-mæssigt til Helsingørs første vinylmesse, som blev holdt pinsedag i Toldkammeret. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Brian Haagh - til daglig indretnings-designer i Ikea i Helsingborg, er idémanden til Vinyl-caféen, og succes'en er blevet meget større, end han turde håbe på.

23 boder er linet op i Toldkammerets store sal, og der var til tider trængsel ved boderne. Mere end 500 musikelskere lagde vejen forbi, og de færreste gik forgæves.

- Succes'en er så stor, at vi har besluttet at gentage vinylmessen den 9. november i Toldkammeret. Så vil vi udvikle på den - eksempelvis lave workshops i, hvordan man passer og plejer sine vinyler, og der bliver måske også levende musik, og præsentation af vinyl-afspillere.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede