19. april 2019
Politiet har nu fået to anmeldelser fra en beboer på Skovgårdsvej, som både har været udsat for forsøg på tyveri og hærværk.Foto: Kenn Thomsen
Politiet har nu fået to anmeldelser fra en beboer på Skovgårdsvej, som både har været udsat for forsøg på tyveri og hærværk.Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Først tyveriforsøg - så hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Først tyveriforsøg - så hærværk
Helsingør - 19. september 2018 kl. 13:15
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En beboer på Skovgårdsvej i Helsingør kan med god grund føle sig forfulgt efter han to gange indenfor ganske få dage har været udsat for ubehageligheder fra nogle unge.

Søndag aften anmeldte den 55-årige beboer til Nordsjællands Politi, at han netop havde skræmt en yngre kvinde væk, som havde forsøgt at afmontere strømforsyningskablet til mandens el-bil, som holdt i carporten. Hun var ankommet til stedet i en sort VW Golf med flere unge mennesker i, og den havde holdt udenfor den 55-åriges bopæl i nogen tid, inden hun pludselig løb hen til ladestationen.

Da manden forsøgte at råbe hende an, stak hun af, og han anmeldte det mistænkelige forhold.

Efterfølgende har politiet fået endnu en anmeldelse fra den 55-årige mand, som kunne konstatere, at han efter søndagens forsøg på at afmontere strømforsyningskablet har været udsat for hærværk. I tidsrummet mellem søndag klokken 22 og tirsdag klokken 1 har unge kastet sten mod huset. Stenkastene har blandt andet givet markante skader på en garageport og husets døre.

Ifølge anmelderen har nogle unge flere gange været forbi huset på Skovgaardsvej. Hvad motivet til hærværket og tyveriforsøget er, ved Nordsjællands Politi ikke, og politiet kan heller ikke oplyse, hvad baggrunden for de unges interesse for villaen kan være. Skovgårdsvej er en mindre villavej som er sidevej til Kingosvej, så umiddelbart skal man have et ærinde, hvis man kører ind ad vejen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede