13. november 2018
Byrådets møder er noget længere end de videoer, som man normalt kan opleve på Facebook. Mere end 2,5 timer lange møder er ikke usædvanlige. Foto: Julian Isherwood
Byrådets møder er noget længere end de videoer, som man normalt kan opleve på Facebook. Mere end 2,5 timer lange møder er ikke usædvanlige. Foto: Julian Isherwood
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Følg byrådsmøderne direkte på Facebook

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Følg byrådsmøderne direkte på Facebook
Helsingør - 12. juli 2018 kl. 04:39
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I en forsøgsperiode bliver byrådsmøderne livestreamet på det sociale medie.

Blandt de cirka 35 punkter, som Byrådets medlemmer skulle igennem på det sidste ordinære møde før sommerferien var også et forslag om, at byrådsmøderne ikke bare længere skulle vises live via kommunens hjemmeside og det videomediet Youtube. Forslaget kom fra den socialdemokratiske byrådsgruppe.

- Statistikken viser, at Facebook har mange flere brugere... Med hensyn til at få flere seere og få en aktiv debat er Facebook helt klart at foretrække, hed det i begrundelsen.

Sagen endte med, at forslaget blev vedtaget af et enigt byråd. Dog blev Konservative opbakning til, at ordningen skal evalueres efter et halvt år, fremgår det af referatet.

Den øgede kommunale brug af amerikanske Facebook er ikke nødvendigvis uproblematisk. Virksomheden er blevet kritiseret for at betale meget, meget lidt i dansk skat i forhold til eksempelvis danske medie- og teknologvirksomheder. Ligeledes er virksomheden blevet kritiseret for deres håndtering af brugernes personlige data.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk