28. september 2020
Scene fra en tidligere udgave af den britiske festival, hvor den kunstneriske ledelse befinder sig i Helsingør. Foto: Karsten Piper
Scene fra en tidligere udgave af den britiske festival, hvor den kunstneriske ledelse befinder sig i Helsingør. Foto: Karsten Piper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Følg PASSAGE Festivals britiske søsterfestival live på Facebook

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Følg PASSAGE Festivals britiske søsterfestival live på Facebook
Helsingør - 14. august 2020 kl. 12:47

Mens vi i Danmark har god afstand, men stadig kan nyde det gode sommervejr, strandture, cafébesøg og kulturoplevelser, er virkeligheden noget anderledes for engelske borgere: hér har hjemmearbejde været en realitet i mere end fire måneder, uden fysiske møder med kollegaer eller kulturoplevelser og fællesskaber i det offentlige rum.

arrow Læs også: Gadeteater: Jungle-komedie midt i rækkehusbebyggelse

Helsingør Teater og PASSAGE Festival har i tre år haft den kunstneriske ledelse af den engelske gadeteaterfestival SO Festival i Skegness, East Lincolnshire. I år har man sammen med Magna Vitae Trust, arrangørerne af festivalen, måttet aflyse årets festival, der skulle have fundet sted i Skegness by den 22. og 23. august.

I stedet har festivalen nu fået en digital afløser i SOfa Fest, der inviterer både engelske og danske publikummer til at se gadeteater, hvor det er muligt på begge sider af Nordsøen: fra stuen.

SOfa Fest overtager derfor PASSAGE Festivals Facebookside hele weekenden, hvor der livestreames både aktiviteter, man kan deltage i hjemmefra, såvel som internationale forestillinger for både børn, familier og voksne den 22. og 23. august, begge dage fra klokken 11 til 16.30.

Over 20 forestillinger, events og sociale aktiviteter løber af stablen på Facebook og Youtube i et livestream fra England. To af indslagene stammer fra PASSAGE Festival - nemlig The Horsemen af franske Les Goulus og dansk/makedonske Alex Bartis marionetdukke-teater. Succesforestillinger, der tiltrak mange publikummer, og som altså nu kan (gen)opleves fra deres lokationer på Jarlens Grund i Espergærde og Ellekildehave i Ålsgårde. Derudover er der en række sjove engelske børneforestillinger og poetiske, dokumentariske og musikalske indslag til de voksne.

Man kan følge festivalen på: www.facebook.com/passagefestival

arrow PASSAGE Festival på plejehjemsbesøg
20. juli 2020 kl. 16:55 Opdateret: kl. 14:31
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?