15. juli 2019
Retssagen skulle have været behandlet her ved Retten i Helsingør. Foto: Camilla T. Schrøder
Retssagen skulle have været behandlet her ved Retten i Helsingør. Foto: Camilla T. Schrøder
Foto: Camilla T. Schrøder
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flygtede ud af landet efter anklager om sexmisbrug af sin egen datter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flygtede ud af landet efter anklager om sexmisbrug af sin egen datter
Helsingør - 08. juli 2018 kl. 10:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I mandags skulle endnu en retssag om sexmisbrug og incest være behandlet ved Retten i Helsingør. Men sagens 35-årige tiltalte, en libanesisk mand, dukkede ikke op, og sagen er derfor udsat på ubestemt tid. Det skriver Helsingør Dagblad.

Ifølge politiet er manden flygtet ud af landet, efter al sandsynlighed til sit hjemland, Libanon. Mandens manglende lyst til at dukke op i retten er forståelig, for her ventede grove anklager på at blive rejst mod ham. Han er tiltalt for i talrige tilfælde i 2016 at have misbrugt sin dengang ni-årige biologiske datter seksuelt, når han havde samkvem med hende hver anden weekend.

Det skete på bopælen på Læssøesvej i Helsingør, på en adresse i Hvalsø og under besøg i badelandet Lalandia, oplyser Helsingør Dagblad.

Ifølge anklageskriftet var der tale om andre seksuelle forhold end samleje mellem den fraskilte mand og datteren, men han har blandt andet vist pornofilm for barnet, han har befamlet hende på intime steder og tvunget hende til at onanere sit lem, og tilbudt hende en »voksenslikkepind«, står der i tiltalen. Manden, som ikke er dansk statsborger, nægter sig skyldig.

Anklageren har også krævet, at han bliver udvist af Danmark, hvis retten kender ham skyldig, men der har ikke været nedlagt udrejseforbud mod manden, mens sagen kører, og da retssagen skulle forkyndes for ham, var han altså væk. - Men ifølge mine oplysninger er datteren stadig i Danmark, fortæller sagens anklager Anne-Mette Wedell Seerup til Helsingør Dagblad.

Politiet er nu i fuld gang med at opspore manden, men endnu er der ikke udstedt en international arrestordre på den 35-årige mand.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede