17. december 2017
Der ventes 1500 tilskuere i Helsingør Hallen til floorball-braget på lørdag. I Sverige er der i dag 123.019 aktive spillere i cirka 1000 foreninger, og det gør den til den tredje største idrætsgren i Sverige efter fodbold og golf.
Der ventes 1500 tilskuere i Helsingør Hallen til floorball-braget på lørdag. I Sverige er der i dag 123.019 aktive spillere i cirka 1000 foreninger, og det gør den til den tredje største idrætsgren i Sverige efter fodbold og golf.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Floorball-kamp i verdensklasse i Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Floorball-kamp i verdensklasse i Helsingør
Helsingør - 27. januar 2016 kl. 14:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nogle af de allerbedste repræsentanter for Sveriges tredje største idrætsgren - floorball - tager færgen til Danmark, når Helsingør Floorball Team på lørdag klokken 15 er værter for afviklingen af superligatopkampen mellem "hjemmeholdet" FC Helsingborg og ligaens nummer 1 Pixbo fra Göteborg. Matchen udkæmpes i Helsingør Hallen, og målet er, at det sker i en festlig ramme skabt af 1.500 danske og svenske tilskuere. Med et snit på 10 mål per kamp er der næsten garanti for målperler - og masser af inspiration for fremtidige og nuværende spillere, forældre og andre, der ser floorballens udviklingspotentiale.

Stort potentiale

DGI og Danmarks Idrætsforbund ser i fællesskab et stort udviklingspotentiale i netop floorball. De besluttede sidste år at skyde 10 millioner kroner i floorball med et mål om at de nuværende knapt 6.000 spillere skal vækste til 35.000 spillere i 2025. Satsningen er en del projektet "Bevæg dig for livet!", hvor nogle få udvalgte idrætsgrene skal få 75 procent af alle danskere til at dyrke idræt.

Lørdagens kamp er vigtig for begge hold. Pixbo ligger nummer 1 og FC Helsingborg er nummer 5 og vil kæmpe for en plads I slutspillet. FC Helsingborg har ligaens pointkonge, landsholdsspiller Linus Nordgren, der med 22 scoringer og 26 assisteringer, fører pointligaen. Han udfordres på dagen af blandt andre Martin Östholm fra Pixbo, der kan udføre de mest umulige tricks med staven som kan ses på www.floorballhelsingor.dk

Bygger bro

Helsingør Floorball Team arbejder på højtryk for at skabe den bedst mulige ramme om kampen. Der er nu solgt 800 billetter, og dertil skal lægges 100 sponsorbilletter, som er fordelt til særlig grupper som eksempelvis beboere på herberget Stubben, SSPK og Børns Voksenvenner. Medborgere som normalt ikke oplever eliteidræt i Helsingør Hallen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk