23. april 2019
Hugormen, der i søndags bed en dreng, der badede i vandet ved Hundested Strand, blev kort efter fanget. Den var omkring en meter lang. Nu er to andre hugorme spottet i vandet ved Hornbæk Strand.
Hugormen, der i søndags bed en dreng, der badede i vandet ved Hundested Strand, blev kort efter fanget. Den var omkring en meter lang. Nu er to andre hugorme spottet i vandet ved Hornbæk Strand.
Foto: Bjarne Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere hugorme set i badevandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere hugorme set i badevandet
Helsingør - 14. juli 2018 kl. 05:53
Af Marianne Due
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pas på - du kan møde en hugorm i vandet, hvis du tager dig en svømmetur. Sådan lyder advarslen fra livredderchef John Heine Mogensen. Søndag blev en 10-årig dreng bidt af en hugorm i vandet ved Hundested strand, og nu er der også set to hugorme i vandet ved Hornbæk strand. Det skriver ekstrabladet.dk.

- Det er ikke sådan, at jeg vil sige, at vi har en epidemi eller noget, men det er usædvanligt, for vi har aldrig set hugorme i vandet heroppe hos os, siger John Heine Mogensen til Ekstra Bladet.

Hugormen i Hundested blev fanget af 9-årige Laurits, der havde et fiskenet med på stranden, og det er netop metoden. Hugormen er fredet, så den skal sættes ud i naturen igen et sted, hvor den kan slippe væk.

John Heine Mogensen opfordrer badegæsterne til at få livredderne til at hjælpe sig, hvis de opdager sådan en svømmende slange i vandet.

- Jeg vil ikke anbefale, at man selv begynder at fjerne den, medmindre man har et fiskenet. For de kan være farlige, hvis de bider, især hvis man er allergisk, siger John Heine Morgensen til ekstrabladet.dk

arrow Læs også: Biolog: Hugormen er en yderst sjælden badegæst
arrow 9-årig dreng fangede hugorm og blev dagens helt
11. juli 2018 kl. 11:43 Opdateret: kl. 11:43
arrow Video: Dreng bidt af hugorm på stranden
11. juli 2018 kl. 06:07 Opdateret: kl. 16:36

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede