18. april 2021
Den røde løber var rullet ud foran møbelbutikken Wietzke Design, som statsminister Mette Frederiksen besøgte sammen med borgmester Benedikte Kiær. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Den røde løber var rullet ud foran møbelbutikken Wietzke Design, som statsminister Mette Frederiksen besøgte sammen med borgmester Benedikte Kiær. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere billeder: Mette F.: Helsingør har en helt unik bymidte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere billeder: Mette F.: Helsingør har en helt unik bymidte
Helsingør - 01. marts 2021 kl. 11:56
Af Dorte Møller Rasmussen

Det er ikke alle byer, der har så levende en bymidte som Helsingør. Men det er ikke noget, der kommer af sig selv. Det er noget, man må kæmpe for.

arrow Læs også: DEBAT: Hvad skal statsministeren i Israel?

Sådan lød det fra statsminister Mette Frederiksen, da hun mandag som led i genåbningen af detailhandelen besøgte Helsingør.

Det var ikke første gang, Mette Frederiksen var i Helsingør - faktisk har hun været her rigtig mange gange, og hun holder meget af Helsingør - netop på grund af den unikke bymidte, fortalte hun, efter hun havde besøgt tre af byens netop genåbnede butikker: møbelforretningen Wietzke Design i Hovedvagtsstræde, modeforretningen Lulu's Love i Søstræde og smykkedesign Camilla Kæmpe i Stengade.

arrow K-politiker raser over Mette Frederiksens besøg
01. marts 2021 kl. 17:11 Opdateret: kl. 17:22
arrow Statsministeren i Helsingør: Disse butikker lagde hun vejen forbi
01. marts 2021 kl. 12:32 Opdateret: kl. 12:03
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?