16. september 2021
12 specialbryggere deltager i ølfestivalen i Karmeliterklosteret. Foto: Thomas Arnbo
12 specialbryggere deltager i ølfestivalen i Karmeliterklosteret. Foto: Thomas Arnbo
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival med godt øl til alle på historisk kloster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival med godt øl til alle på historisk kloster
Helsingør - 22. juli 2021 kl. 06:13

I 2019 kom der tæt på 400 besøgende, da der blev holdt øl-festival i Vor Frue Kloster, Karmeliterklosteret. Nu bliver succesen gentaget, og lørdag den 7. august holdes der igen øl-festival i klosteret mellem klokken 14 og 19 som start på Sundtoldsugen.

- Vi vil fejre, at indsatsen for godt øl til alle er blevet en vellykket rejse, hvor vi alle har givet vore bidrag til, at specialøllet er blevet mere tilgængeligt og godt modtaget af forbrugerne, lyder det fra Niels Thimm, der er lokalafdelingsformand.

Beerlounge
- Vores idé er at invitere professionelle aktører og lokale håndbryggere i et og samme lokale - denne gang 12 stk. i alt i Laxmandssalen. Vi arbejder på at lave en beerlounge hvor man kan nyde sit øl og eventuel mad. Den indvendige klosterhave er også tilgængelig med borde og stole, hvis vejret er med os, forklarer Thimm.

Smage-poletter
Hvis man vil smage på øllet skal der købes otte smagepoletter og et smageglas for 120 kroner. Ekstra smagepoletter koster 50 kroner for 4 stk. de.

Som sidste gang går 5 kr. til standen og 5 kr. går til kirkens velgørende arbej

- Vi har fået tilsagn fra Klosteret til at opstille en foodtruck, hvor der vil være et udbud af mad til besøgende og standholdere, fortæller Niels Thimm.

Synes du, at kommunen er der for dig?