24. oktober 2021
Det endte med erstatning og betinget fængsel, efter den optagede video blev fundet krænkende. Arkivfoto.
Det endte med erstatning og betinget fængsel, efter den optagede video blev fundet krænkende. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festen tog en bizar og vulgær drejning: Far opdagede, at 15-årig datters sex blev filmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festen tog en bizar og vulgær drejning: Far opdagede, at 15-årig datters sex blev filmet

I retten blev det forklaret, at tiltalte troede, de ville synes, det var sjovt. Men det endte i erstatning og en betinget fængselsstraf, efter han optog sine venner have sex.

Helsingør - 27. september 2021 kl. 10:40
Af Thomas Kellermann

En forårsnat i 2019 i Hornbæk begyndte for en flok folkeskolevenner med, at de var samlet hjemme hos en dengang 15-årig pige.

Men den endte brat, da hun havde sex med en dengang 16-årig dreng, der også var tilstede, og en af deres jævnaldrende venner filmede dem.

- Han troede, de ville synes, at det ville være sjovt. Han ville ikke krænke nogen, lyder noget af vidneforklaringen i en nylig domsafsigelse fra retten i Helsingør.

Ikke desto mindre gav det pigen mindelser til Umbrella-sagen, hvor mere end 1000 havde delt en seksuelt krænkende video, fremgår det videre. Hun lagde blandt andet derfor påstand om erstatning på 30.000 kroner.

Dog endte erstatningen på 5.000 kroner, og at tiltalte skal betale sagens omkostninger. Han er ligeledes blevet idømt 14 dages fængsel, som dog ikke skal afsones, hvis han ikke begår noget strafbart inden for et år.

Det var pigens far, der på husets videoovervågning havde opdaget, at den unge mand filmede sine venner, som han også blev fundet skyldig i at have delt - til den anden unge mand, altså ham, der havde samleje med pigen.

Dog fremgår det også, at det mestendels var drengen, der kunne ses på videoen, at den varede syv sekunder og ifølge den unge mand, der blev filmet, er de alle tre venner igen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?