25. maj 2019
»1. januar er ubetinget årets travleste dag, og vi har forberedt os på den længe. Vi solgte mere i år end vi gjorde sidste år, så det er svært at få armene ned«, siger ejer af McDonalds i Helsingør, Claus Strand. Foto:  Arkiv/ Allan Nørregaard
»1. januar er ubetinget årets travleste dag, og vi har forberedt os på den længe. Vi solgte mere i år end vi gjorde sidste år, så det er svært at få armene ned«, siger ejer af McDonalds i Helsingør, Claus Strand. Foto: Arkiv/ Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fast food-salget boomede 1. januar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fast food-salget boomede 1. januar
Helsingør - 03. januar 2018 kl. 11:28
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både hos Helsingørs nye burgerbar Rumbles, hos McDonalds og hos Just Eat væltede bestillingerne ind, da tømmermændene skulle plejes på 2018's første dag. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Træ væltede ned over bil

1. januar er fastfood-kædernes ukronede festdag. Trods nytårsfortsæt om en sundere livsstil, så lokker en pizza eller en burger bare noget mere end chiagrød og salat, når tømmermændene skal kureres. Det har man også kunnet mærke i de lokale fastfood-kæder i Helsingør. I december udvidede det hippe burgersted Rumbles fra Sydhavnen med en afdeling i Stjernegade i Helsingør, og her blev man overvældet over efterspørgslen på årets første dag.

Mandag aften måtte man således melde alt udsolgt, efter at have langet mere end 700 burgere over disken på syv timer.

- Det var vanvittigt. Jeg har været en del år i branchen, men har aldrig oplevet noget lignende. Der var kø fra da vi åbnede klokken 12.00 og frem til, at vi måtte melde udsolgt, siger indehaver af Rumbles i Helsingør, Michael Slass.

En tradition for mange

Også på McDonalds på Kongevejen var der gang i butikken 1. januar, hvor man sågar måtte sætte en mand på gaden for at dirigere trafikken til McDrive. Det fortæller ejer af McDonalds i Helsingør, Claus Strand.

- Det er ubetinget årets travleste dag og en dag, som vi har forberedt os på længe. Der er 30 til 40 medarbejdere på arbejde, og alle kender deres roller. I år har vi haft et nyt koncept med bestillingsskærme, der har været medvirkende til, at salget i år slår salget sidste år. Så jeg har svært ved at få armene ned, siger Claus Strand, der sammen med konen Carina ejer syv McDonalds-restauranter på Sjælland.

Da Claus Strand mandag aften kørte forbi restauranten på Kongevejen holdt der 25 biler i kø, og trods ventetiden var der god stemning, fortæller han.

- For mange er det en tradition at køre på McDonalds den 1. januar, og folk venter gerne den halve time eller mere, det tager at få maden med hjem, siger Claus Strand.

Stigning hos Just Eat

Det var ikke kun burger, der var populært som tømmermændsmad 1. januar. Også pizza og kebab var i høj kurs. Således meddeler Just Eat, at antallet af bestillinger på 2018's første dag var 10 procent højere end året før. Lokalt i Helsingør solgte de 18 madsteder, der hører under Just Eat, sammenlagt 2000 måltider. Det oplyser firmaets presseafdeling.

arrow Stjal 20 russiske dukker
03. januar 2018 kl. 12:44 Opdateret: kl. 12:44
arrow Et nyt vartegn: Sådan går det med byens største byggeri
03. januar 2018 kl. 05:45 Opdateret: kl. 10:55

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede