27. juli 2021
Kjeld K. Knudsen, arkitekt MAA, partner og administrerende direktør, går på pension.
Kjeld K. Knudsen, arkitekt MAA, partner og administrerende direktør, går på pension.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til Dall & Lindhartsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til Dall & Lindhartsen
Helsingør - 19. januar 2018 kl. 16:07

Efter i 37 år at have været en del af arkitektfirmaet Dall & Lindhardtsen A/S, har arkitekt MAA, partner og adm. direktør Kjeld K. Knudsen besluttet sig for at gå på pension den 31. marts 2018. Helsingør-firmaet videreføres af tre arkitekter.

arrow Læs også: Helsingør-arkitekter tegner ny medie- og journalisthøjskole

Kjeld K. Knudsen er uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole og blev i 1980 ansat hos Dall & Lindhardtsen i Helsingør. Tre år senere blev han medlem af bestyrelsen og ledelsen i firmaet og i 1990 blev han medejer. Kjeld har været administrerende direktør siden 2002.

Mange projekter
Kjeld har igennem årene deltaget i en lang række af tegnestuens projekter. Heriblandt Holstebro Rådhus og Bibliotek, Aalborg Universitet, Tryg Balticas Hovedsæde i Ballerup, Centralsygehusene i Slagelse, Esbjerg og Holbæk, Nærum Gymnasium, Abejunglen og Tropehuset, Flodhestehuset, Fritflyvningsvolieren og Den Arktiske Ring i Zoologisk have i København, Nyt Universitets Hospital i Odense og Nyt Sundhedsvidenskabeligt Fakultet i Odense for blot at nævne nogle.

Tre partnere
Efter den 31. marts videreføres og ejes Dall & Lindhardtsen A/S fuldt ud og ligeligt af arkitekterne Christian Kloch, Camilla Ulrikkeholm Klinkby og Peter Johansson Jørgensen, som yder deres fulde arbejdsindsats i selskabet.

Tegnestuens virke og rådgivningsydelser fortsættes uden yderligere ændringer og den daglige ledelse varetages fremover af de tre indehavere i forening.

Christian Kloch overtager rollen som administrerende direktør, mens Camilla Ulrikkeholm Klinkby vil være ansvarlig for akkvisition og prækvalifikationer. Peter Johansson Jørgensen bliver kommunikationsansvarlig.

Alle tre vil ligeledes fortsætte i deres nuværende projektrelaterede roller.

arrow Hædrende omtale til Dall & Lindhardtsen
12. december 2020 kl. 19:57 Opdateret: kl. 15:21
arrow Stort lokalt arkitektfirma udvider ejerkredsen
05. januar 2017 kl. 16:21 Opdateret: kl. 11:01
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?