19. maj 2019
The Old Irish Pub
The Old Irish Pub
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farce: Vigtig afgørelse strandede i kommunal mailboks i mere end et år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farce: Vigtig afgørelse strandede i kommunal mailboks i mere end et år
Helsingør - 17. oktober 2018 kl. 05:27
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politikerne, ejere af diskoteksejendommen og forvaltningens ledende embedsmænd blev først opmærksom på plannævns afgørelse i sidste uge.

Medlemmerne af By,-Plan- og Miljøudvalget, ledende embedsmænd i Center for By, Land samt ejerne af ejendommen i Søstræde, hvor The Old Irish Pub har til huse, blev ikke før weekenden orienteret om, at Planklagenævnet havde afgjort en meget omtalt klagesag over den lokalplan, som tillader, at The Old Irish Pub fortsat kan drives fra lokalerne i Søstræde.

Dette virker umiddelbart højest besynderligt, da sagen blev afgjort 19. september 2017 i Planklagenævnet, og sendt på mail til Helsingør Kommunes hovedmailadresse, hvorfra det blev sendt videre hovedpostadressen i forvaltningen i Center for By-Land og Vand, hvorfra afgørelsen ikke kom videre.

arrow Læs også: Nævn: Særlig lokalplan for diskotek er lovlig

Gennem de sidste par år har byrådsmedlem Peter Poulsen(S) i både det nuværende By- Plan- og Miljøudvalg og Teknik-, Miljø- og Klimaudvalg løbende spurgt til sagen, som han har beskæftiget sig med politisk, da han i sin tid var imod lokalplanen.

- Jeg spurgte til sagen på vores møde i tirsdags, og der havde de ikke hørt noget, fortæller Peter Poulsen.

Rigtig godt »nyt«

Først lørdag, mere præcist klokken 00.21, fik medlemmerne af By- Plan- og Miljøudvalget en mail om afgørelsen fra områdeleder Dennis Larsen. Her lød beskeden, at: »Vi har modtaget en afgørelse om Old Irish Pub. Det er rigtig godt nyt«

- I første omgang tænkte jeg ikke på, at der kunne være tale om en afgørelse, som var mere end et år gammel, men det viste sig jo at være tilfældet, siger Peter Poulsen, deri øvrigt tager afgørelsen til efterretning.

- Jeg valgte også at kontakte ejerne af bygningen, Jan Flintrup og Ken Torpe Christoffersen(living Invest red.), som heller ikke havde hørt noget. Det er jo heller ikke rimeligt, at de ikke var blevet orienteret.

Intern undersøgelse

Medlem af direktionen i Helsingør Kommune, direktør Kim Jørgensen, oplyser, at det er en sag man ser på med stor alvor.

- Det er selvfølgelig dybt utilfredsstillende. Det er dårlig forvaltningsskik. Vi skylder naturligvis politikerne en redegørelse om sagsforløbet, siger Kim Jørgensen.

- Vi skal have undersøgt, hvorvidt vores procedurer har været med medvirkende til, at sagen ikke kom frem, og om der skal ændres på dem, siger han.

Direktøren oplyser, at en medarbejder er i gang med at se på sagen, og en redegørelse sandsynligvis kan være klar i ugen efter efterårsferien.

arrow Old Irish Pub får alligevel jule-åbent
19. december 2017 kl. 15:36 Opdateret: kl. 14:40
arrow Old Irish Pub klager over nej til jule-åbent
16. december 2017 kl. 04:39 Opdateret: kl. 14:16
arrow Borgerinddragelse er tidens løsen
08. april 2017 kl. 20:16 Opdateret: kl. 13:39

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede