23. september 2019
Musicalholdet deltog i weekenden i scenefestivalen Show Off på Ungdomsskolen, hvor de unge gav smagsprøver fra den kommende musical. Foto: Sandra Odgaard
Musicalholdet deltog i weekenden i scenefestivalen Show Off på Ungdomsskolen, hvor de unge gav smagsprøver fra den kommende musical. Foto: Sandra Odgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Faldne Engle har premiere i påsken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faldne Engle har premiere i påsken
Helsingør - 14. april 2019 kl. 07:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

80 unge står på scenen påskelørdag på Kulturværftet til genopførelsen af ”Faldne Engle” fra 1999

På Ungdomsskolen er det jul til påske, hvor årets store musical-højtid nærmer sig: Premieren på 2019-forestillingen "Faldne Engle", der finder sted påskelørdag, den 20. april, på Kulturværftets store scene.

arrow Læs også: Se billederne: De unge ledte vejen mod lyset i ny musical

80 unge, og ligeså mange frivillige, har knoklet siden efteråret for at gøre klar til forestillingen, og især den sidste uge op til premieren byder på praktiske forberedelser i døgndrift, når hele det store ensemble rykker ind på Kulturværftet.

Årets forestilling er ikke ny, for "Faldne Engle" blev opført for præcis 20 år siden i 1999, hvor Espergærdehallen lagde scene til, men historien om hovedpersonen Lars, der bliver stillet over for det umulige valg at skulle ofre alt for den, han elsker, er blevet opdateret, så den passer til 2019.

- Man skal forvente sig en nærværende ungdomshistorie, som tager hul på nogle af de udfordringer, som mange unge også er stillet overfor i dag, siger Michael Mathiesen, der er instruktør på forestillingen sammen med Rie Sørensen.

- Tro, håb og kærlighed er jo eviggyldige emner, men kærlighed er blevet et fortærsket begreb i dag, hvor alle går efter den perfekte kærlighed, og det er det jo bare sjældent, siger han.

Michael Mathiesen skrev selv "Faldne Engle" i 1999 sammen med Thomas Høg og Lasse Aagaard og var i øvrigt også dengang instruktør.

Trioen har med Michael Mathiesens ord givet historien "en fugtig klud", hvor der er kommet mere fokus på ungdomsvinklen og mindre på det religiøse tema, der fyldte meget i 1999.

- Men der er stadig en stor del af forestillingen, der handler om, hvad tror man på, og hvad er der mellem himmel og jord, siger Michael Mathiesen.

"Faldne Engle" har premiere på Kulturværftet den 20. april kl. 16 og spiller efterfølgende på Store Scene den 22. april kl. 16, samt den 23., 24., 25. og 26. april - alle aftener kl. 19.30.

Billetter kan købes på www.kuto.dk

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede