17. februar 2019
Mikkel Fossum Basse spillede en god kamp på FC Helsingørs midtbane, men heller ikke han kunne passere en storspillende Thomas Villadsen i Nykøbing-målet. Foto: Claus Birch
Mikkel Fossum Basse spillede en god kamp på FC Helsingørs midtbane, men heller ikke han kunne passere en storspillende Thomas Villadsen i Nykøbing-målet. Foto: Claus Birch
Foto: Claus Birch/Foto: Claus Birch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Helsingør fældet på Falster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Helsingør fældet på Falster
Helsingør - 07. maj 2017 kl. 18:07
Af Claus Birch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en serie flotte resultater kom FC Helsingør ned på jorden, da topholdet tabte 1-3 i Nykøbing. Efter bare 42 sekunder lå bolden i nettet bag Mikkel Bruhn, da gæsterne ikke fik afviklet et hjørnespark.

Mikkel Dahl var manden der sparkede troen ind på Falster-holdet og gjorde ondt på et tydeligt rystet Helsingør-mandskab, der kun langsomt fik ædt sig tilbage i opgøret.

Anført af rutinerede Lars Pleidrup pressede hjemmeholdet højt på banen og der skulle gå det meste af en halvleg, før den velkendte Helsingør-maskine for alvor kom i omdrejninger. Det burde til gengæld også have resulteret i en udligning, men Thomas Villadsen i Nykøbing-målet reddede flot fra Tobias Christensen ti minutter før pausen.

Relativt tidligt i anden halvleg ændrede cheftræner Christian Lønstrup sin startformation.
- Vi satte Martin Fisch på banen, for at få noget hurtighed og gik så over til at spille med et tremandsforsvar. Derved fik vi skubbet vores backs længere frem og det gav os overtaget efter pausen.

Bare fem minutter senere lykkedes det også FC Helsingør at få udlignet, da Pierre Larsen skar ind fra venstre og sendte bolden mellem benene på en fremstormende Thomas Villadsen.

Det skulle imidlertid blive sidste gang nordsjællænderne fik passeret en stærkt spillende Villadsen, der pillede pynten af fine afslutninger fra André Riel, Mikkel Basse, Tobias Christensen og Mads Aaquist.

Mens det efterhånden lignede et spørgsmål om tid, før FC Helsingør ville få scoret endnu engang, gik det galt i modsatte ende. Dommer Kasper Madsen pegede på pletten efter en duel mellem Joachim Wagner og Martin Fisch og det efterfølgende straffespark omsatte Jakob Bonde.

I slutfasen lykkedes det hjemmeholdet at få scoret endnu engang og sikre sig tre vigtig point i bundstriden.

Trods nederlaget var Christian Lønstrup tilfreds med indsatsen.
- Vi spillede noget af det bedste, vi har gjort hernede og jeg kan ikke forlange mere af spillerne, end det de viste i dag. Vi mangler noget parathed fra start, men ellers gør vi næsten alting rigtigt og må bare konstatere, at marginalerne ikke var med os i dag.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

1. Division
Nykøbing FC – FC Helsingør 3-1 (1-0)
1-0: Mikkel Dahl (1), 1-1 Pierre Larsen (63), 2-1: Jakob Bonde (75, straffespark), 3-1: Mikkel Dahl (85).
Tilskuere: 897

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk