15. juni 2021
Ea Hvitnov tiltræder embedet som kirkebogsførende præst ved Mørdrup kirke den 1. juli.
gallery icon

Se billedserie

Ea Hvitnov tiltræder embedet som kirkebogsførende præst ved Mørdrup kirke den 1. juli.
Foto: TAM_
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Espergærde får to nye præster på én gang: se her hvem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Espergærde får to nye præster på én gang: se her hvem
Helsingør - 10. juni 2021 kl. 11:23
Af Dorte Møller Rasmussen Mørdrup Kirke i Espergærde er i den unikke situation, at den på samme tid ansætter to nye præster som afløsere for A

De to nye præster er Ea Hvitnov, der er ansat som Kirkebogsførende Sognepræst fra 1. juli og kommer til at bo i præsteboligen på Havremarken 11 sammen med sin mand og 3 børn, samt Kirstine Arendt, der er ansat som sognepræst fra 1. august og kommer til at bo i præsteboligen på Hvedemarken 5 sammen med sin mand og 3 børn.

Ea Hvitnov har de seneste 12 år været sognepræst på Samsø og tidligere været sognepræst i Trinitatis Kirke i København med forpligtelse som gadepræst for unge.

I tiden på Samsø har hun deltaget aktivt i øens kulturelle liv, og hun har stor erfaring med socialt arbejde og børnearbejde, har afholdt flere spændende foredrag, skrevet artikler og arbejdet sammen med lokale kunstnere og musikere på Samsø.

Hun har endvidere erfaring med teater og rollespil, som hun har brugt i bl.a. konfirmandundervisningen.

Kirstine Arendt har de seneste fire år været sognepræst på Stevns og tidligere været sognepræst i Nyborg.

Også hun har erfaring med socialt arbejde og børnearbejde, specielt børn med særlige behov både i Danmark og udlandet. Foredragsvirksomhed og kirkehøjskole har hun også beskæftiget sig med, ligesom hun har stor erfaring med afholdelse af mange forskellige former for særgudstjenester.

Begge præster ønsker at bevare kirkens traditionelle højmesse, men også i samarbejde med menigheden at forny liturgien ved specielle gudstjenester.

De har begge et stort ønske om at arbejde sammen med hele menigheden, men også foreninger, skoler og organisationer i Espergærde-område.

Ea Hvitnov indsættes ved højmessen den 4. juli kl. 10. Dato for indsættelse af Kristine Arendt er endnu ikke planlagt.

- Mørdrup Menighedsråd byder dem begge hjertelig velkommen og ser frem til et positivt og frugtbart samarbejde med hele menigheden, lyder det.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?