21. november 2017
Espergærde Revyen bliver i år opført på Espergærde Gymnasium. Her ses hele holdet, som er i fuld gang med prøverne. Foto: Claus Boesen
Espergærde Revyen bliver i år opført på Espergærde Gymnasium. Her ses hele holdet, som er i fuld gang med prøverne. Foto: Claus Boesen
Foto: © Claus Boesen/ Media Press
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Espergærde Revyen holder flyttedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Espergærde Revyen holder flyttedag
Helsingør - 13. september 2017 kl. 11:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Espergærde Revyen tager igen hånd om efterårsunderholdningen i lokalområdet. Fredag den 20. oktober klokken 20 er der premiere på årets revy, og som noget helt nyt, opføres revyen på Espergærde Gymnasium.

arrow Læs også: Espergærde-Pris gik til ildsjæl i egne rækker

Tibberupskolen har ellers i mange år været omdrejningspunktet for Espergærde Revyen, men henover sommeren er der opstået en stor vandskade i Tibberupskolens teatersal. Derfor rykker revyen i år til nye omgivelser på Espergærde Gymnasium.

- Gymnasiet er på mange måder et rigtigt godt sted for revyen og der er plads til flere publikummer. Vi er glade for, at gymnasiet sagde »ja« til at have os, understreger Silas Drejer fra revyen.

Samme velkendte hold
Det er de samme velkendte instruktører, Thomas Ahlmann-Ohlsen og Michael Mathiesen, der får det hele til at hænge sammen. På scenen medvirker Per Tærsbøl, Silas Drejer, Michael Mathiesen, Thomas Bryan-Lund, Monica Pedersen, Malene Ruby, Anne-Mette Sørensen, Marianne Hammelev Petersen og Annette Lauritzen.

Den musikalske del af revyen er lagt i hænderne på revyorkesteret med kapelmester Jan. O. Thomassen i spidsen på klaver og Mikael Le Dous på saxofon.

Billetsalget til de i alt fire forestillinger er netop gået i gang. Billetterne sælges via billetten.dk, Espergærde vinhandel og Mr. August i Helsingør. På premiereaftenen åbner dørene klokken 18.00, og publikum har mulighed for at medbringe deres egen madkurv, mens drikkevarer købes i baren, fortæller Silas Drejer fra truppen.

Efter forestillingen er der fest og dans til livemusik. Lørdag den 21. oktober er en gentagelse, mens der søndag den 22. oktober er forestilling kl. 13. Inden da er der sildebord fra kl. 11.30 og uddeling af Espergærdes Pris. Den sidste forestilling spilles søndag klokken 16.00.

Der er bordbestilling på tlf.: 2811 9043 efter kl. 17.00

arrow Se billederne: Espergærdes revystjerner
20. oktober 2016 kl. 14:00 Opdateret: kl. 14:00
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk