11. juli 2020
Hele holdet bag Espergærde Revyen støtter brysterne på lørdag. Foto: Claus Boesen
Hele holdet bag Espergærde Revyen støtter brysterne på lørdag. Foto: Claus Boesen
Foto: Claus Boesen/ Media Press
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Espergærde Revyen er med til at støtte brysterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Espergærde Revyen er med til at støtte brysterne
Helsingør - 03. oktober 2019 kl. 06:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Espergærde Revyen og Café Kaffeblomst er med i forreste række når Lyserød Lørdag for 12. gang rulles ud i hele landet. På lørdag den 5. oktober lægger revyfolket sig atter i den lyserøde sele for at skabe opmærksomhed om brystkræftsagen. Denne gang i samarbejde med Café Kaffeblomst i Espergærde Centret.

arrow Læs også: Launbjerg var en rørt modtager af Espergærdes Pris

Lyserød Lørdag er dagen hvor frivillige ildsjæle i samarbejde med det lokale erhvervs- og foreningsliv, skaber sjove, oplysende og spændende arrangementer - alt sammen pakket ind i et lyserødt fællesskab. I 2018 blev der afholdt Lyserød Lørdag i flere end 215 byer - og indsamlet 4.75 mio. kr. ved fælles indsats fra frivillige og det lokale erhvervsliv. De indsamlede midler går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft indenfor forskning, forebyggelse og hjælp og støtte til patienter og pårørende.

Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt kvinder i Danmark med ca. 4.700 nye tilfælde pr. år. 1 ud af 9 kvinder rammes af sygdommen og det er baggrunden for, at folkene bag Espergærde Revyen, EIF's Venner, er med til at sætte ekstra fokus på brystkræft den 5. oktober.

- Selvom vi har travlt med prøverne op til årets Espergærde Revy, som spiller den 18, 19 og 20 oktober på Espergærde Gymnasium, vil vi gerne være med til at støtte Kræftens Bekæmpelse med en hyggelig vandretur til Egebæksvang, lyder det fra Silas Drejer fra EIF's Venner.

Deltagerne mødes foran Café Kaffeblomst kl.12.00, hvor der er tilmelding og betaling af minimum kr. 50,- for at gå med. Der vil være en Lyserød forfriskning undervejs på turen samt mulighed for at købe merchandise ved startstedet.

- Vi håber, at rigtig mange har lyst til at bakke op om eventen. Vi opfordrer alle, uanset køn, etnicitet og alder til at tage familie, venner og kolleger under armen og deltage i aktiviteten - og på den måde støtte sagen, lyder opfordringen fra EIF og revy-folkene.

arrow Anmeldelse: Årets revy har aldrig været bedre
19. oktober 2019 kl. 07:05 Opdateret: kl. 15:09
arrow Se alle billederne fra Espergærde Revyen
19. oktober 2019 kl. 06:00 Opdateret: kl. 15:32
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?