19. november 2019
Erhvervsakademiet har fået blik for Helsingør.
Erhvervsakademiet har fået blik for Helsingør.
Foto: Arne Magnussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsakademi vil åbne i Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsakademi vil åbne i Helsingør
Helsingør - 13. april 2016 kl. 14:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmarks største erhvervsakademi, Copenhagen Business Academy, er interesseret i at åbne en sjette afdeling i Helsingør. Til at starte med vil de fokusere på videre- og efteruddannelse, og derfor ønsker de input til, hvilke efter- og videreuddannelser det lokale erhvervsliv efterspørger. Planen er at tilbyde uddannelser allerede fra august 2016.

Udvikling Nord, Erhvervs- og Industriforeningen, Detailhandelsforeningen og Helsingør Kommune inviterer derfor til informations- og dialogmøde med det lokale erhvervsliv onsdag den 20. april klokken 18-20 i Toldkammeret.

På mødet vil Copenhagen Business Academy præsentere deres tanker i forhold til uddannelsesmulighederne i Helsingør - men de ønsker også at undersøge lokale behov blandt virksomhederne.

- Vi har i Helsingør haft et underskud i forhold til lokale efter- og videreuddannelsesmuligheder. Derfor er det meget glædeligt, at Copenhagen Business Academy har vist interesse for at etablere sig i Helsingør. Vi vil gerne gøre vilkårene for det lokale erhvervsliv så gode som muligt, og det er en klar fordel for virksomhederne, hvis de har mulighed for at efter- og videreuddanne deres medarbejdere i lokalområdet, siger David Nilsson, formand for Erhvervs- og Industriforeningen.

Han opfordrer det lokale erhvervsliv til at møde op og være med til at sætte deres præg på fremtidens videre- og efteruddannelse i Helsingør. Tilmelding til mødet på www.helsingor.dk/businessacademy.

grafik køb billede