9. maj 2021
Politiet var hurtigt på plads efter røveriet. Foto: Christopher Valeur
Politiet var hurtigt på plads efter røveriet. Foto: Christopher Valeur
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter røveri og tumult i kiosk: Det ved politiet nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter røveri og tumult i kiosk: Det ved politiet nu
Helsingør - 29. oktober 2020 kl. 04:31
Af Christopher Valeur

Søndag den 18. oktober klokken 15.44 modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om et forsøg på røveri, der var sket kort forinden i kiosken "The Corner" ved Axeltorv. Få minutter efter var politiet massivt til stede. De kunne efterfølgende fortælle, at gerningsmanden havde været i tumult med ejeren af kiosken, hvorefter gerningsmanden stak eller skar ejeren af kiosken i brystet. Gerningsmanden stak derefter af, men uden at få penge med sig.

arrow Læs også: Kiosk udsat for røveri: En person såret

Nordsjællands Politi har siden da arbejdet aktivt på sagen, men der er ikke meget nyt at komme med i sagen, fortæller efterforsker hos Nordsjællands Politi, Martin Glaring.

- Det er begrænset hvad vi kan sige, da der ikke er meget nyt. Vi har kun et vidne, udover indehaveren af kiosken, så hvis nogen har set noget, så er vi interesseret i at høre mere, siger han.

Typisk signalement

Gerningsmanden beskrives som en mand på 175-180 cm. Han var iført sorte sko, en sort jakke med logo på højre skulder. Han havde derudover en sort hætte på samt sorte handsker med Nike-logo.

Netop ovenstående signalement giver svære betingelse for politiet, da det er et signalement, som vil kunne passe til mange mennesker.

- Det er et ret almindeligt signalement, især da han var maskeret ligeså, så det er begrænset hvad vi har at gå efter. Vi har dog videoovervågning af gerningsmanden. Vi arbejder på at lukke løse ender, siger Martin Glaring.

På sociale medier har der været rygter om, at gerningsmanden tabte sine penge, da han spillede på spilautomater i kiosken. Det kan efterforskeren dog afvise har været tilfældet.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?