4. december 2020
Radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech står i spidsen for et festfyrværkeri af en disco-glimrende musikalsk historielektion ud i Earth, Wind & Fire, skriver Kulturværftet. Pressefoto: Kulturværftet
Radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech står i spidsen for et festfyrværkeri af en disco-glimrende musikalsk historielektion ud i Earth, Wind & Fire, skriver Kulturværftet. Pressefoto: Kulturværftet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Earth, Wind & Fire-rejse starter på Kulturværftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Earth, Wind & Fire-rejse starter på Kulturværftet

Danmarksturnéen »Let’s Groove« starter på Kulturværftet, som har produceret showet i samarbejde med radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech. Showet er en musikalsk rejse gennem bandet Earth, Wind & Fires karriere.

Helsingør - 22. oktober 2020 kl. 11:02

Onsdag den 28. oktober klokken 20 er der lækkerier for fans af bandet Earth, Wind & Fire på Kulturværftet i Helsingør.

Det sker når Kulturværftet skyder gang i danmarksturnéen på »Let's Groove«, som arrangementet kaldes. Kulturhuset har produceret showet i samarbejde med radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech. Showet er opbygget som en radioudsendelse og følger bandet Earth, Wind & Fire i en musikalsk rejse gennem hele deres karriere. Historien bliver fortalt på kyndig vis af Henrik Milling og Nicolai Molbech og akkompagneret af Jan Glæsels 15-mands orkester, Rumors Corner.

Det fortæller Kulturværftet i en pressemeddelelse.

Efter premieren på Kulturværftet sendes showet videre rundt i landet til blandt andet Odeon i Odense, Værket i Randers og Musikhuset Aarhus.

»Hvis du tager en Earth, Wind & Fire-plade ned fra hylden og hører den med hovedtelefoner på, bliver du teleporteret gennem sci-fi-landskaber af pyramider, månelandinger, solformærkelse og ekstra terrestrial nærkontakt: Earth, Wind & Fire er musikhistoriens ultimative orkester,« skriver Kulturværftet i pressemeddelelsen.

Radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech graver sig ned i banets historie og afslører den hemmelige formel, der har gjort Earth, Wind & Fire til et band, der »kun står stærkere og stærkere, på trods af at deres mesterværker snart er 40 år gamle,« lyder det fra Kulturværftet.

Publikum kommer til at opleve Earth, Wind & Fires lydlandskaber som en »odyssé« gennem Jan Glæsels 15-mands-orkester. Bobo Moreno synger, og Kulturværftet skriver, at »vi (kan) garantere en aften i særklasse - en aften, der på alle måder sætter jord, vind og ild i bevægelse.

Det sker Onsdag den 28. oktober klokken 20 på Kulturværftets Store Scene, Allegade 2 i Helsingør.

Billetter koster 325 kroner på www.kuto.dk.

Arrangementet er en gentagelse af et lignende arrangement i efteråret 2019.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?