2. juli 2020
Kong Lear spiller på Kronborg fra den 17. til den 26. juli. Foto: Søren Hasselgaard Skaaning
gallery icon

Se billedserie

Kong Lear spiller på Kronborg fra den 17. til den 26. juli. Foto: Søren Hasselgaard Skaaning
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dukketeater for hele familien på Kronborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dukketeater for hele familien på Kronborg
Helsingør - 01. juli 2020 kl. 14:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som en del af "Genstart Helsingør" genopsætter HamletScenen dukketeaterforestillingerne Romeo & Julie" og "Kong Lear" i juli. Forestillingerne blev opført første gang i henholdsvis sommeren 2013 og 2014 og var store publikumssucceser. Begge forestillinger er produceret sammen med Passepartout Theatre Production og opføres ved siden af Krudthuset på Kronborg.

- »Romeo & Julie' og 'Kong Lear' er blandt Shakespeares mest kendte værker, og vi glæder os til at gentag- succesen med dukketeaterforestillingerne. Forhåbentligt kan de to forestillinger medvirke til, at en masse gæster vil lægge vejen forbi Helsingør i løbet af sommeren, siger Lars Romann Engel, teaterdirektør og kunstnerisk leder af HamletScenen.

»Romeo & Julie' spiller fra den 7. juli til den 16. juli begge dage inklusive (dog med undtagelse af mandag den 13/7) klokken 10.00 og 12.00

'Kong Lear' spiller fra den 17. juli til den 26. juli begge dage inklusive (dog med undtagelse af mandag den 20/7) klokken 10.00 og 12.00

Forestillingerne er for hele familien og varer 40 minutter. Billetter koster 60,00 kroner, medmindre man er en gruppe på 10 personer eller derover, og kan købes via Billetten og i løssalg i døren. Der tages naturligvis alle forholdsregler i forhold til COVID-19, blandt andet vil der være én meters afstand mellem stolene.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?