24. oktober 2019
Den 55-årige kvinde havde gennem sin årelange kontakt med skat og politi fået indtryk af, at den måde driften foregik på var lovlig. Foto: Tijana Krstic
Den 55-årige kvinde havde gennem sin årelange kontakt med skat og politi fået indtryk af, at den måde driften foregik på var lovlig. Foto: Tijana Krstic
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drev kendt bordel: 55-årig kvinde dømt for rufferi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drev kendt bordel: 55-årig kvinde dømt for rufferi
Helsingør - 10. april 2018 kl. 14:13
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 55-årig kvinde, som i en årrække har stået for driften af bordellet City Girls på Stengade i Helsingørs indre by - cirka 100 meter fra kommunens rådhus blev tirsdag ved en domsmandsret ved Retten i Helsingør idømt en dom på seks måneders betinget fængsel for rufferi. Samtidig godkendte retten en konfiskation af 451.900 svenske kroner.

Retten tog i sin dom udgangspunkt i anklagemyndighedens påstand om, at den ikke tidligere straffede kvinde havde haft en fortjeneste på de prostituerede kvinders salg af seksuelle ydelser på omkring 1,9 millioner danske kroner i en periode fra 2010 til 2015. En opgørelse, som byggede på en beregning fra SKAT.

Kvinden har hele tiden nægtet sig skyldig, og valgte at anke dommen til landsretten.

Både anklager og forsvarer understregede undervejs i deres procedurer, at pigerne som arbejdede på stedet gjorde det helt frivilligt, og der heller ikke var tale om udnyttelse.

grafik køb billede