31. maj 2020
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør for stort færge-rederi træder tilbage med øjeblikkelig virkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør for stort færge-rederi træder tilbage med øjeblikkelig virkning
Opdateret 14. februar 2020 kl. 13:12
Helsingør - 14. februar 2020 kl. 13:10
Af Simon Wincentz Heim
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

ForSea, der driver HH-færgerne mellem Helsingør og Helsingborg, har offentliggjort, at deres administrerende direktør Johan Röstin fratræder sin stilling.

arrow Læs også: Havnekontrakt kan betyde nye HH-færger

Johan Röstin var blandt andet med til at nedlægge Mercandia 4, en af passagerfærgerne, tilbage i september, hvilket medførte fyringer af personale.

- Det har været et privilegie at lede ForSea i næsten tre år. Virksomheden har rykket sig langt på kort tid, og jeg er stolt af at have bidraget til de mange forandringer, vi har gennemført, og de resultater, vi har opnået. Jeg har besluttet, at det er det rigtige tidspunkt at fratræde min stilling, og jeg har lavet en aftale med bestyrelsen om at forlade ForSea. Det sker med øjeblikkelig virkning, men jeg vil være tilgængelig for den fungerende direktør, hvis det bliver nødvendigt, siger Johan Röstin i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen har indledt processen med at finde en ny administrerende direktør. I mellemtiden vil Jens Ole Hansen, den nuværende Chief Operating Officer (COO), fungere som administrerende direktør.

arrow Nye færger giver plus på klimakontoen
18. april 2019 kl. 07:40 Opdateret: kl. 14:26
arrow Øresundsfærger sejler nu nærmest lydløst
10. november 2018 kl. 06:36 Opdateret: kl. 06:46
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?