26. oktober 2020
Der bliver rift om liggecyklerne, spår Cykeltekets leder, som glæder sig til at udlåne omkring halvandet hundrede cykler.
Der bliver rift om liggecyklerne, spår Cykeltekets leder, som glæder sig til at udlåne omkring halvandet hundrede cykler.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der bliver rift om liggecyklerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der bliver rift om liggecyklerne
Helsingør - 21. januar 2015 kl. 12:00

Efter en lang velfortjent juleferie åbner Cykelteket nu igen med to nye medarbejdere og et hav af nye cykler.

To nye medarbejdere med stor forkærlighed for gear og pedaler, står klar til at rådgive og hjælpe med at låne en cykel, der kan gøre hverdagslogistikken lettere, nytårsforsættet nemmere at realisere eller turen i skoven meget, meget sjovere.

arrow Læs også: Nu er cykel-bibliotek solgt efter snart tre år

- Efter vores succesfulde åbnings-event i december, har mange borgere henvendt sig for at høre mere om Cykeltekets muligheder og forskellige cykler. Især liggecykel tyder det på, der bliver rift om, når vi åbner på lørdag. Jeg er glad for, at folk er klar på at prøve de mere alternative cykeltyper, siger Sidsel Birk Hjuler fra Helsingør Kommune.

Cykelteket er et nyt samlingspunkt for cyklisme i Helsingør Kommune. I Cykelteket kan borgere og folk, der arbejder i virksomheder i Helsingør Kommune, gratis låne forskellige cykeltyper til pendling, fragt, sport og fornøjelse. Også institutioner kan låne cykler til udflugter og undervisning.

Cykelteket holder åbent mandag og onsdag: 17-19, lørdag 10-12, og adressen er Allégade nr. 2, indgang fra Ny Kronborgvej.

www.cykelteket.dk kan man læse om cyklerne, lånereglerne og meget mere. Cykelbiblioteket har omkring 25 specialcykeltyper og en masse Bromptons-cykler og Skoleklassesæt-cykler, som kan lånes ud til større grupper.

Alt i alt rummer Cykelteket omkring halvanden hundrede cykler.

Cykelteket er blevet til i et samarbejde mellem Helsingør Kommune og cykelkulturhuset Bicycle Innovation Lab. Projektet bliver gennemført med støtte fra Region Hovedstaden.

arrow Cykelbibliotek er sat til salg - igen
20. april 2020 kl. 10:21 Opdateret: kl. 10:21
arrow Status: Det blev der af de 100 foldecykler
24. september 2018 kl. 15:09 Opdateret: kl. 13:10
arrow Udvalg: Sådan skal Cykelteket sættes til salg
15. april 2018 kl. 04:33 Opdateret: kl. 09:26
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?