28. januar 2021
Herregården Danstrup ved Esrum sø på kanten mellem Fredensborg og Tikøb er sat til salg for 50 millioner kroner. Foto: Elbæks Ejendomsmægler
Herregården Danstrup ved Esrum sø på kanten mellem Fredensborg og Tikøb er sat til salg for 50 millioner kroner. Foto: Elbæks Ejendomsmægler
Foto: MITVUE
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danstruplund sat til salg for 50 mio. kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danstruplund sat til salg for 50 mio. kr.
Helsingør - 26. november 2020 kl. 11:40

Herregården Danstruplund, der ligger på grænsen mellem Tikøb og Fredensborg, er til salg. 50 millioner kroner koster den 560 kvadratmeter store bolig ved Esrum Sø, og dertil kommer mere end ti hektar jord. Det skriver boligvisningssiden Boliga.dk.

Ejendommen er for nyligt kommet til salg hos liebhavermægleren Elbæks Ejendomsmægler.

Danstruplund indeholder et hovedhus med 13 værelser, og dertil kommer flere andre bygninger med blandt andet erhverv- og boligudlejning.

Sidst den historiske landejendom blev handlet, var i 2012, hvor de nuværende ejere lagde 15 millioner kroner for den eksklusive bolig, der siden da er blevet sat i stand.

Danstruplund er ikke den eneste herskabelige ejendom til salg lige nu. I følge Boliga.dk er der i øjeblikket flere herregårde og godser på markedet, som venter på en køber.

Det er dog kun én af dem, som overgår udbudsprisen på herregården ved Danstrup; nemlig Nakkebølle Gods på Fyn, som er til salg for 60 millioner kroner.

Nakkebølle Gods er fra 1559 og ligger på en mere end 36 hektar stor grund og kan bryste sig af et boligareal på 1.100 kvadratmeter direkte ned til fjorden, som leder ud i Det Sydfynske Øhav.

På en tredjeplads – efter Danstruplund - ligger herregården Gyldensteen ved Bogense på Nordfyn, hvis 1.600 kvadratmeter skal koste 40 millioner kroner.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?