23. marts 2019
I Galleriet Hornbæk udstilles der både trusse-billeder, Rebus-billeder, skakbilleder, portrætter, assemblager og Ugens Rapport-billeder.
I Galleriet Hornbæk udstilles der både trusse-billeder, Rebus-billeder, skakbilleder, portrætter, assemblager og Ugens Rapport-billeder.
Foto: HANS SOENDERGAARD
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk-tysk avantgardekunst på Kulturnatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk-tysk avantgardekunst på Kulturnatten
Helsingør - 19. september 2018 kl. 15:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Kulturnatten fredag i Hornbæk er der mellem klokken 17 og 21 fernisering på en udstilling i Galleri Hornbæk med den dansk-tyske billedkunstner, Arthur Köpcke, som levede i årene 1928-77. Han har stået fadder til avantgarde-kunsten i Danmark , så det er en helt enestående og fantastisk spændende udstilling, hvor publikum har mulighed for en stor oplevelse og et sjældent indblik i en international avangardekunstners verden.

Arthur Köpcke havde et langt venskab med en nu afdød københavnsk kunstsamler, og det er dennes samling af Köpckes værker, der udstilles og sælges i galleriet - værker som har været udstillet og skrevet om verden over.

Arthur (Addi) Köpcke bosatte sig i Danmark i 1958 med sin danske kone Åse (Tut) Larsen, og sammen åbnede de det legendariske "Galerie Køpcke" i København, som de drev i årene 1958-1963. Galleriet blev mødestedet for den internationale avangarde, og det var herigennem, at denne nyskabende og udfordrende bevægelse blev introduceret til den danske kunstscene, fortæller Susanne Risom og Pylle Søndergård fra Galleriet Hornbæk.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede