10. juli 2020
Cphdans overtog for et par sæsoner siden Marc Christensens »Kom & Dans«. Foto: Presse
Cphdans overtog for et par sæsoner siden Marc Christensens »Kom & Dans«. Foto: Presse
Foto: Preben Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danseskole i egne lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danseskole i egne lokaler
Helsingør - 26. marts 2019 kl. 20:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cphdans åbner i kælderen under Stengade 24 G, hvor Giner Sørensens danseskole tidligere lå.

Danseskolen Cphdans flytter nu i egne lokaler. Og det endda på en adresse, som tidligere har huset Giners Danseskole, nemlig kælderen under Stengade 24 G.

- Det har været en spændende opstart for Cphdans i Helsingør efter Cphdans overtog Marc Christensens "Kom & Dans " danseskole. I to sæsoner har Cphdans holdt til i selskabslokaler på Stationspladsen 3, og efter en kort udflytning til søsterskolen i Espergærde, er Cphdans nu tilbage i Helsingør i egne lokaler på Stengade 24 G.

- Lokalplanen i Helsingør giver en del udfordringer, da de fleste tomme lejemål ikke må huse danseskoler men kun detailforretninger, forklarer Cphdans ejer, Kenneth Stenlund.

Han glæder sig nu over at kunne åbne i lokaler, som tidligere har været danseskole.

- Jeg kan næste høre de gamle dansetrin, når jeg står i lokalet, lyder det fra Kenneth Stenlund, der glæder sig til åbent hus allerede i denne uge.

- Vi er i gang med sæsonen, men åbner for fire forårsdans hold fra 3. april og en Summercamp for alle 9-14 årige i uge 27. Summercamp er ret eftertragtet hos Cphdans. Vi har allerede syv andre camps i vores nabobyer, og de plejer efter 14 dage at være udsolgt.

Vi håber at danselysten i Helsingør vil blive stillet på denne måde, og vi vil gøre vores bedste for at give alle nogle fantastiske danseoplevelser i vores nye flotte lokaler, siger Kenneth Stenlund.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?