24. januar 2020
Sådan så Helsingør Kommunes julekort ud i 2014. Og det skuffede Dansk Folkeparti dybt. Så nu kræver partiet mere julelayout på kortene.
Sådan så Helsingør Kommunes julekort ud i 2014. Og det skuffede Dansk Folkeparti dybt. Så nu kræver partiet mere julelayout på kortene.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF kræver julekort med mere jul på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF kræver julekort med mere jul på
Helsingør - 15. oktober 2015 kl. 12:40
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helsingør: Selvom det stadig er oktober er det ikke spor for tidligt at tænke i julebaner. I hvert fald ikke i Helsingør Kommune. På mandag skal Økonomiudvalget således behandle et forslag fra Marlene Harpsøe, DF, om udformningen af Helsingør Kommunes officielle julekort.

arrow Læs også: Politiker raser: Kommune negligerer julen

Sidste år rasede Marlene Harpsøe over de julekort, som byrådspolitikerne fik udleveret til fri afbenyttelse. Og det fik hende til mikrofonen på byrådsmødet i december.

Julekort uden jul
- Jeg er dybt skuffet og rigtig ked af det. Der er hverken et hjerte, en lille grangren, et julelys eller en nisse - intet der minder om jul på Helsingør Kommunes julekort. Et julekort uden jul på, det er ikke i orden, lød det fra en harmdirrende Marlene Harpsøe.

Julekortet viste billeder af nogle af de spektakulære begivenheder, der havde været i årets løb og bar teksten »Tak for et godt og begivenhedsrigt år i Helsingør Kommune«.

Mange af Harpsøes politikerkolleger kunne i byrådssalen ikke lade være med at trække på smilebåndet, og fra flere sider lød der anerkende ord omkring det flotte kort.

Borgmester Benedikte Kiær rådede Marlene Harpsøe til at skrive Glædelig jul på kortet, men Harpsøe fastholdt at Helsingør Kommune med årets julekort negligerer julen.

Og nu kommer julekortet så på dagsordenen.

Uheldigt signal
- Helsingør Kommunes julekort fra 2014 blev sørgmodigt modtaget af Dansk Folkeparti. Julekortet havde nemlig intet med den traditionsrige jul at gøre. Der var intet præg af jul afbildet på julekortet. Det er derfor et meget uheldigt signal at sende, når Helsingør Kommunes officielle julekort ikke har et traditionsrigt julelayout, hedder det blandt andet i henvendelsen til Økonomiudvalget fra Marlene Harpsøe.

- Dansk Folkeparti foreslår, at Helsingør Kommunes officielle julekort i årene 2015 og frem får et traditionsrigt julelayout med et lokalt præg, f.eks. af det forgangne års aktiviteter eller kendetegn fra Helsingør Kommunes unikke seværdigheder,