28. september 2020
En gågade fyldt med mennesker er sådan bybilledet normalt ser ud, når Kulturnatten afholdes i september. Det bliver dog ikke tilfældet i år, hvor arrangementet aflyses grundet corona.
En gågade fyldt med mennesker er sådan bybilledet normalt ser ud, når Kulturnatten afholdes i september. Det bliver dog ikke tilfældet i år, hvor arrangementet aflyses grundet corona.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona aflyser Kulturnatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona aflyser Kulturnatten

Det har ikke været forsvarligt at gennemføre arrangementet i dens normale forfatning, men folkene bag lover dog at vende stærkt tilbage næste år.

Helsingør - 14. august 2020 kl. 10:28
arrow Læs også: Kulturnat er aflyst - men i kirken er der både drop-in dåb og drop-in vielse

De to sidste fredage i september måned har der været tradition for diverse hyggelige arrangementer i Tikøb, Hornbæk, Espergærde og Helsingør som en del af Kulturnatten. Det bliver dog ikke tilfældet i år, da man har været nødt til at aflyse grundet corona. Den koordinerede styregruppe bag vurderer således, at Kulturnattens løse ramme, for at samles som normalt, ikke er forsvarlig at gennemføre i år. Styregruppens formand, Jens Frimann Hansen fra Helsingør Teater, ærgrer sig.

- Det er en svær, men nødvendig beslutning, som alle repræsentanter i Kulturnattens styregruppe bakker fuldt op om, siger han.

Der bliver derfor hverken musik på hjørnerne af Helsingørs gågader, fællesspisning i Tikøb, fakkeloptog gennem Hornbæk eller koncerter på torvene i Espergærde centret. Jens Frimann Hansen forsikrer dog, at Kulturnatten vender tilbage næste år og bliver et unikt arrangement.

- Styregruppens funktion er jo primært at koordinere formidlingen af alle de mange små og store arrangørers arrangementer, og at sikre at de gennemføres i overensstemmelse med regler for byernes offentlige rum. Og netop disse regler er jo desværre i år svære at arbejde med i en løs form. Vi håber til gengæld at alle samler energien og de gode idéer og er med til at sikre at Kulturnatten i 2021 bliver helt enestående.

Har debatten om sexisme taget overhånd?