2. juni 2020
André Andersen tager Carmen under behandling.
André Andersen tager Carmen under behandling.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Carmen på Hornbæk bibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carmen på Hornbæk bibliotek
Helsingør - 21. oktober 2019 kl. 06:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag d.26. oktober kl.15 er der igen mulighed for at opleve en hel opera på en times tid, når André Andersen tager Bizets opera Carmen under behandling.

Carmen er en lækkerbisken af en operafortælling, med forførende kvinder, smuglere, sigøjnere, soldater, tyrefægtere og drømmen om rigdom og berømmelse, og i André Andersens fortælle-version, bliver det ikke kedeligt, når Carmen vrikker med hofterne eller starter slagsmål på cigarfabrikken i Sevilla. Kom og hør hvordan en professionel fortæller forvandler en opera til en humoristisk, men også farlig fortælling om begær efter mere og den uopnåelige drøm om evig kærlighed. Humor og store armbevægelser. André Andersen dribler sig igennem den voluminøse opera, og mon ikke vi hører brudstykker af musikken undervejs? Hvem ved når den erfarne historiefortæller kaster sig over en operafortælling. Billetter á 60 kr. kan købes på billetten.dk eller ved indgangen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?