13. december 2019
André Nabulsi lukker Cafe André den 10. august. Foto: Allan Nørregaard
André Nabulsi lukker Cafe André den 10. august. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cafe André: Nu er det slut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cafe André: Nu er det slut
Helsingør - 19. juli 2019 kl. 09:20
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tak til alle vores gæster gennem tiden, men nu er det slut. Sådan indleder André Nabulsi det facebook-opslag som har chokeret hans mange kunder, hvori han fortæller, at den populære café lukker i Kampergade i Helsingør - sidste dag er den 10. august.

- I starten af året traf vi en stor beslutning. Vi har nemlig valgt at afvikle caféen. Det har ikke været en let beslutning, men det har været den helt rigtige, lyder det fra André, som med stor ildhu har givet begrebet kage en helt ny dimension i den tid, han har haft caféen.

- Grunden til at vi har valgt at afvikle caféen er en blanding af, at vi ønsker at prøve nye udfordringer af og i høj grad også, at der er kommet tre søde piger til verden i den tid, som cafeen har kørt. Ronja som nu er 6 år, Luna som er 4 og lille Freja som bliver et år til december.

- Hvad femtiden bringer er vi ikke klar til at melde ud nu, det kommer senere, lyder det kryptisk fra André.

Caféen lukker den 10. august klokken 17, men den 15. august er den overtaget af nye friske folk, som vil tage fat og som er klar på at give kunderne en god oplevelse.

I øvrigt er det lukkede fru Bjergs Bageri på hjørnet af Bjergegade og Sct. Olai Gade netop blevet lejet ud. Udlejer, Living Invest, kan dog ikke på nuværende tidspunkt løfte sløret for, hvem der har lejet hjørne-lokalet. Kun at det er en kendt konditor, der kommer til byen.

grafik køb billede