21. april 2019
Byggeriet Teglværksbakken i Ålsgårde er nu gået konkurs, og de 28 kommende beboere aner ikke, om de er købt eller solgt. Foto: Dorte Møller Rasmussen
Byggeriet Teglværksbakken i Ålsgårde er nu gået konkurs, og de 28 kommende beboere aner ikke, om de er købt eller solgt. Foto: Dorte Møller Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byggeriet Teglværksbakken er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggeriet Teglværksbakken er gået konkurs
Helsingør - 20. juli 2018 kl. 04:41
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Boligbyggeriet Teglværksbakken på hjørnet af Krogebakke - Skåningevej og Teglværksvej i Ålsgårde er gået konkurs. Det fremgår af Statstidende.

arrow Læs også: Nyt firma overtager konkursramt byggeri

Byggeriet af de 28 lejligheder og rækkehuse er nu gået i stå. I den seneste tid har byggeriet været sat mere eller mindre på stand by, men ved dekret af den 13. juli har Sø og Handelsrettens skifteret taget Teglværkbakken ApS under konkurs, og dermed ved de kommende beboere ikke, om de er købt eller solgt.

Store forsinkelser
28 familier var ellers stillet i udsigt, at de kunne flytte ind den 30. juli, men det har længe stået klart for dem, at det - heller ikke denne gang - var realistisk.

Byggeriet har hele vejen igennem været forsinket - blandt andet på grund af vejrliget. 1. december sidste år skulle de første beboere være været flyttet ind. Den dato blev udsat til marts, senere juni og senest til udgangen af juli.

De kommende beboere er havnet i en meget alvorlig situation. Adskillige har solgt deres nuværende boliger i tiltro til, at de kunne flytte ind denne sommer. Nu tør ingen tro på, hvornår det kan ske.

Frygter ny omgang
De kommende beboere, som er i gang med at stifte en ejerforening for at kunne stå samlet stærkere, frygter nu, at deres kontrakter bliver ophævet af en kommende entreprenør. Han vil kunne vælge at lade alle handler gå tilbage, blandt andet i et forsøg på at slippe for de dagbøder, der står og tikker for overskredet aflevering. Det vil formentlig gøre boligerne dyrere.

Advokat Henrik Sjørslev, der har speciale i juridisk rådgivning inden for konkursbehandling er blevet udpeget som kurator for konkursboet. Beboerne har fået oplyst, at der går fire uger, inden han vil kunne udsende nærmere oplysning om, hvad der videre skal ske med byggeriet.

arrow Salg af konkursbyggeri stadig ikke helt på plads
20. september 2018 kl. 04:09 Opdateret: kl. 11:36

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede