15. maj 2021
Revyens Plakat. Foto: Joel Münster-Swendsen, grafik: Rasmus Finsen
Revyens Plakat. Foto: Joel Münster-Swendsen, grafik: Rasmus Finsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byens revy har premiere 3. juni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byens revy har premiere 3. juni

Mandag startede prøverne på årets revy som - ikke uventet - blandt andet kommer til at handle om corona.

Helsingør - 13. april 2021 kl. 19:39

Efter et års corona-pause er Revyen i Helsingør nu tilbage og mandag starter de første prøver. Hele holdet har glædet sig helt vildt meget og dagen i dag bliver også et bevægende gensyn med kollegerne.

arrow Læs også: Efter corona-pause: Revyen vender tilbage i 2021

- Normalt mødes vi jo mange gange i løbet af et år, også i andre sammenhænge end revyen, fortæller skuespiller Dan Schlosser.

- Men det sidste år har jo på mange måder været anderledes, og vi har stort set kun mødtes online. Nu mødes vi rigtigt fysisk og det bliver både rørende og helt fantastisk sjovt.

Coronatekster

Selvom revyen gerne for en stund vil glemme alt om corona, bliver det nok umuligt at komme helt udenom tekster, der omhandler netop corona i årets revy.

- Teksterne strømmer i øjeblikket ind fra landets tekstforfattere og det er tydeligt, at corona er det helt store emne, og der er virkelig også mange sjove måder at behandle det på, fortæller instruktør Mads M. Nielsen.

Revyen i Helsingør tager sit udgangspunkt i Helsingør , men den lukker sig ikke udelukkende om det nordøstlige hjørne af Sjælland.

Slankere revy

Et af de karakteristiske - og succesfulde - elementer fra reyen i 2019 var bl.a. den lidt 'slankere' scenegang end de fleste revyer benytter sig af; et lettere setup, som i det ydre leder tankerne hen på den engelske comedy-genre 'sketchshow' , en stil som gør scenegangen enklere og hurtigere, og som giver et lidt lettere udtryk, end vi er normalt vant til i danske revyer.

Men det er stadigvæk en klassisk, dansk sommerrevy med sketches, sange og monologer, med bid til både højre og venstre og alt derimellem.

Det samme hold
Det er det samme hold, som spillede den succesfulde revy i 2019. De fire skuespillere og pianisten fik mange roser med på vejen i 2019, men der var en ligeså væsentlig medvirkende: Restaurant Strejf. Igen i år er det Jacob Christensen og Restaurant Strejf, der leverer den vigtige revy-ingrediens: Maden!

Billetsalget er i fuld gang og revyen har premiere den 3. juni. Den spiller torsdage, fredage og lørdage i juni måned i industriforeningens smukke - og nyrenoverede - teatersal på Stengade 51.

Billetter kan købes via revyens hjemmeside: https://revyenihelsingor.dk/

arrow Revy aflyser og vender tilbage i 2021
06. maj 2020 kl. 09:56 Opdateret: kl. 09:56
arrow Anmeldelse: Årets revy har aldrig været bedre
19. oktober 2019 kl. 07:05 Opdateret: kl. 15:09
arrow Se alle billederne fra Espergærde Revyen
19. oktober 2019 kl. 06:00 Opdateret: kl. 15:32
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?