15. oktober 2019
Svenske Skromberga blåsorkester fra Ekeby optræder sammen med i alt 120 brassmusikere lørdag eftermiddag i Toldkammerets gård. Foto: Pressefoto
Svenske Skromberga blåsorkester fra Ekeby optræder sammen med i alt 120 brassmusikere lørdag eftermiddag i Toldkammerets gård. Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brass-festival i Toldkammeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brass-festival i Toldkammeret
Helsingør - 25. april 2019 kl. 16:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag 27. april fra klokken 13.00 til 16.30 er Kronborg Brass er værter ved en musikfestival, hvor det lokale messingorkester har inviteret fire venskabsband fra Sverige, Tyskland og Danmark til Fælleskoncert med 120 musikere.

Kronborg Brass fra Helsingør, som har mere end 87 år i historiebøgerne, består af 28 musikere, heraf en del gamle pigegardere, men også musikere fra hele Nordsjælland og Sverige er en del af brassbandet.

Nykøbing Sjællands Stadsorkester er et harmoniorkester der består af 35 aktive amatørmusikere. Det blev etableret i 1937, og spiller cirka 20 koncerter i årets løb. Et af orkestret faste engagementer er for Handelsforeningen i Nykøbing, hvor orkesteret marcherer og giver koncerter på gågaden om lørdagen.

Svenske Skromberga blåsorkester blev stiftet år 1878 i Ekeby udenfor Helsingborg, hvilket indebærer, at orkesteret er 141 år. Orkesteret blev startet af lokale arbejdere. Fra det skånske kommer også Höganäs Musikkår, som er Sveriges ældste af sin slags, da det blev stiftet i 1853. Endelig byder den festlige festival også på musik fra »Belmonte The brass & flute & drums ensemble from Berlin«.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede