18. april 2021
Foto: Trine Lønbro
gallery icon

Se billedserie

Foto: Trine Lønbro
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bombetrussel mod jobcenter: Ansatte blev evakueret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bombetrussel mod jobcenter: Ansatte blev evakueret
Opdateret 04. marts 2021 kl. 11:21
Helsingør - 04. marts 2021 kl. 10:24
Af Andreas Norrie og Trine Lønbro

Ifølge avisens kilder var det en psykisk ustabil kvinde, der torsdag formiddag indtelefonerede en bombetrussel mod kommunens Borgerservice og Jobcenter på Prøvestenen ved Prøvestencentret. Nordsjællands Politi rykkede kort efter klokken 09.00 ud med en stor styrke, der blandt andet bestod af flere patruljevogne og bombehunde. Her blev al personale evakueret af hensyn til deres sikkerhed, mens politiet med de sorte labrador-bombehunde afsøgte området – både indenfor og udenfor – for eventuelle sprængstoffer. På grund af corona var, der ikke fuld bemanding i bygningen, der efter et par timer atter kunne åbne op igen.
Ifølge Nordsjællands Politi anholdt de kort efter anmeldelsen en kvinde, der formodes at stå bag truslen.
Det er ikke første gang, at der har været trusler og kriminelle hændelser mod Borgerservice og Jobcenter. I 2012 lykkedes det en gerningsmand at overfalde personale med en økse netop her, og i 2014 gik en mand amok på en af bygningens glasdøre ind til et lokale med personale - her også med en økse.

Nordsjællands Politi bekræfter også, at de arbejder på stedet.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?