8. juli 2020
Det er kvit og frit at komme til arrangementet. Det kræver dog, at man tilmelder sig på enten billetten.dk eller på Biblioteket Kulturværftet.
Det er kvit og frit at komme til arrangementet. Det kræver dog, at man tilmelder sig på enten billetten.dk eller på Biblioteket Kulturværftet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bogforums stjernefrø på Kulturværftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bogforums stjernefrø på Kulturværftet
Helsingør - 22. november 2019 kl. 20:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver råt og spændende, når de nominerede til Bogforums debutantpris mødes på Biblioteket Kulturværftet lørdag den 30. november.

De er nye talentfulde stemmer i dansk litteratur. Og de er alle shortlistede til Bogforums Debutantpris 2019. Mød dem, når de gæster Biblioteket Kulturværftet og fortæller om deres bøger, om at debutere og om, hvordan det er at være nomineret til Danmarks vigtigste pris for nye forfattere. Vinderen af årets pris, Amalie Langballe, fortæller om sin roman »Forsvindingsnumre«, der byder på rå brutalitet.

- Det, der fylder siderne, er en usentimental og ublid undersøgelse af det rungende tomrum, som morens død efterlader hos kvinden Agnes. Agnes er forbi fortvivlelsen, vreden og den store, eksplicit udtalte frygt. Hun er kommet dertil, hvor hun ikke kan eller vil mærke noget - dét ligner hendes protest mod døden, lyder det i juryens motivation for at tildele Amalie Langballe årets pris.

Mette Garfield skriver om længsel i »Sprækker«, og Anna Elisabeth Jessen skildrer en familiefortælling i »Om hundrede år - en sønderjysk familiekrønike«. Janni Pedersen og Kim Faber sammen har skrevet krimien »Vinterland«, mens Duncan Wiese er aktuel med digtsamlingen »Tityrus« om en ung hyrdes liv i København.

Arrangementet foregår lørdag den 30. november fra klokken 14 til 16 på Kulturværftet. Det er gratis, men man skal tilmelde sig på billetten.dk eller nede på biblioteket

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?