22. november 2017
Martin Keller, der er kendt fra det populære børneprogram Martin & Ketil, fortæller om insekter på CLICK Festival i weekenden. Foto: CLICK Festival/Facebook.
Martin Keller, der er kendt fra det populære børneprogram Martin & Ketil, fortæller om insekter på CLICK Festival i weekenden. Foto: CLICK Festival/Facebook.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnevært spiser insekter på CLICK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnevært spiser insekter på CLICK
Helsingør - 18. maj 2017 kl. 15:22
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kommende weekends CLICK Festival vil være garant for særprægede oplevelser, når temaet 'Quirky Ecologies' udforskes gennem musik, foredrag og performance-kunst og sågar også gastronomi.

Maj måned er for andet år i træk landsdækkende Krible-Krable-Måned, og græshopperne og bænkebiderne gør da også deres indtog på weekendens festival. Insekter beskrives som fremtidens både bæredygtige og proteinrige føde, men mange danskere vil formentlig tøve, når de knasende små dyr ligger på tallerkenen. Den barriere er der mulighed for at forsøge at overkomme, når Martin Keller, der er kendt fra børneprogrammet Martin & Ketil, lørdag indbyder til Talk & Taste. Her vil Martin Keller gøre tilhørerne klogere på de små dyr, ligesom der er mulighed for at smage ristede græshopper. Det sker fra klokken 13.00 til 14.00 på CLICK Festivals udendørsareal.

Bænkebiderudstilling
Når den sidste knasende bid er slugt, kan man vandre videre til Billedskolens pavillon, som udstiller bænkebiddere og tanglopper og fortæller om deres funktion i naturen. Arrangementet er primært rettet mod de mindste og varer fra klokken 15.00 til 18.00 lørdag. Hele CLICK FESTIVAL løber af stablen den 20. og 21. maj.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk