15. maj 2021
Josefine Persson, Louise Skovborg og Lea Hüche Larsen er indehaverne af Børneloppen, der snart åbner op i Helsingør. Børnetøjskæden er hurtigt vokset i popularitet, og butikken i Helsingør bliver nummer 10. Foto: Johanna Kiel
Josefine Persson, Louise Skovborg og Lea Hüche Larsen er indehaverne af Børneloppen, der snart åbner op i Helsingør. Børnetøjskæden er hurtigt vokset i popularitet, og butikken i Helsingør bliver nummer 10. Foto: Johanna Kiel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnetøjsforretning åbner til maj: - Jeg har lige tabt 10 liter grunder ud over gulvet, men ellers går det godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnetøjsforretning åbner til maj: - Jeg har lige tabt 10 liter grunder ud over gulvet, men ellers går det godt
Helsingør - 20. april 2021 kl. 20:00
Af Philip Horup

Det ligger nu fast, at loppemarkedskonceptet Børneloppen, der for nyligt annoncerede sin ankomst til Helsingør, åbner på Rønnebær Allé 110b.

arrow Læs også: Genbrugsguld til de mindste: Populær børnetøjskæde slår snart dørene op

Børneloppen Helsingør åbner op i de lokaler, der tidligere har huset Secomondo, der også tilhørte loppemarkeds-kategorien.

Misundelig på lokation

Indehaverne af Børneloppen har længe haft øje på Helsingør og specifikt på lokalerne på Rønnebær Allé, og derfor slog de til, da muligheden bød sig.

- Vi har været interesseret i Helsingør fra start, fordi det er en spændende handelsby, og vi har kigget på flere lokaler. Vi var misundelige på lokationen på Rønnebær Allé, fordi den lå godt med rigtig gode parkeringsmuligheder. Vores kunder kommer slæbende på Ikea-poser, barnevogne og flyttekasser, så parkeringsmulighederne er et meget vigtigt element, siger indehaver Louise Skovborg.

Børneloppen handler om genbrug af børnetøj, og børn har jo også tendens til alt for hurtigt at vokse ud af deres tøj. Konceptet fungerer ved, at privatpersoner lejer en personlig stand, hvorfra de kan sælge ungernes aflagte tøj - og det er en meget fleksibel løsning, da Børneloppens personale så står for tilstedeværelsen og salget.

Får plads til 240 stande

Louise Skovborg er en del af trekløveren bag virksomheden, og lige nu er hun og resten af holdet i fuld gang med arbejdet med klargøringen af lokalerne.

- Jeg har lige tabt 10 liter grunder ud over hele gulvet, men ellers går det meget godt, griner hun.

Og uheldet får da heller ikke konsekvenser for den planlagte åbningsdag, som venter om en lille måned.

- Vi åbner 15. maj. Vi har 733 kvadratmeters plads, og der kan være 240 stande. Vi åbner op for leje af stande snarest muligt, fortæller hun.

Børneloppen i Helsingør bliver kædens første butik i Nordsjælland og den tiende butik i alt.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?