12. december 2017
Verdens Historie handler om biblioteksalfen Soleima, der gerne vil lære at sove. Foto: Per Morten Abraham
Verdens Historie handler om biblioteksalfen Soleima, der gerne vil lære at sove. Foto: Per Morten Abraham
Foto: Per Morten Abrahamsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børneteater i efterårsferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børneteater i efterårsferien
Helsingør - 12. oktober 2017 kl. 15:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helsingør Teater præsenterer flere forestillinger for forskellige aldersgrupper og i forskellige byer i Helsingør og omegn i efterårsferien. Kan Soleima lære at sove?

Den 16. oktober kl. 11.00 er der teater for de 2-5-årige på Hornbæk Bibliotek. Kompagniet Teatergrad viser den 30 minutter lange forestilling »Verdens historier«, som handler om biblioteksalfen Soleima, der gerne vil lære at sove.

I Aktivitetshuset i Nøjsomhed kan de 0-3 årige se Teater Kriskats musikalske, lune og bløde forestilling »Pelzz« den 16. oktober kl. 10. Her ligger der en kæmpe blød pelsklump på gulvet, som de allermindste børn med det samme har lyst til at ae! Og der går en dame i pels - hun har taget en pelspølse med på tur!

De 0-3-årige børn og deres voksne kan godt glæde sig, for den anmelderroste forestilling !1-2-3...nU« af Arthotel byder på pop-up-bogs-teater om skyer, sommerfugle og efterårsæbler. Forestillingen kan opleves på Kulturværftet den 18. oktober kl. 10.00 og på Espergærde Bibliotek den 19. oktober kl. 10.30.

Frøken Fracasos Kompagni viser den eventyrlige komedie »Tamme tigre findes ikke«. Det er en skøn og bramfri fortælling om den berømte cirkusdiva og tigertæmmer Mabel Stark. Oplev den næsten sande historie på Kulturværftet den 20. oktober kl. 11.00. Forestillingen er til børn fra 7 år.

Find billetter på www.helsingor-teater.dk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk