25. november 2017
Poul Vegger i farvet skjorte og bandet Starlight synger Shubiduas »Nam Nam«. Det indbragte dem en flot, flot 2. plads i lørdagens Melodi Grand Prix. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Poul Vegger i farvet skjorte og bandet Starlight synger Shubiduas »Nam Nam«. Det indbragte dem en flot, flot 2. plads i lørdagens Melodi Grand Prix. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Nerver og glæde ved musikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Nerver og glæde ved musikken
Helsingør - 20. marts 2017 kl. 06:36
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var nerver, og der var selvtillid - og der var appetit på at more sig, da SPUC inviterede til Melodi Grand Prix for bosteder i hele Nordsjælland.

For ti år siden blev de amtslige institutioner for handicappede fordelt ud til de nordsjællandske kommuner, og dermed blev det faglige og sociale netværk på tværs sat under pres.

Lørdagens Melodi Grand Prix på SPUC på Vinkeldamsvej er et af de årlige initiativer, hvor fokus er at binde institutionerne tættere sammen.

- Mange af deltagerne kender hinanden fra dengang, hvor amterne eksisterede, og det er vigtigt at have det sociale miljø - at de også er sammen med nogle, som de ikke bor sammen med eller går i skole med, fortæller Louise Manstrup, forstander på SPUC, imens der er et mylder omkring hende med en begyndende kø ved kantinen og ikke mindst glade deltagere fra lørdagens håndboldstævne i Helsingør Hallen. Det var nemlig holdet fra SPUC, der vandt guldmedalje til stævnet.

Se her billederne fra lørdagens Melodi Grandprix, hvor beboere fra Trekløveret i Ølsted, Blindecenter Bredegaard, Solskin i Hørsholm og ikke mindst beboere på SPUC deltog. Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag den 20. marts.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk