18. april 2021
Søndag kan man møde livreddere på Snekkersten strand.Foto: Presse
Søndag kan man møde livreddere på Snekkersten strand.Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Badesæsonen starter tidligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badesæsonen starter tidligt
Helsingør - 05. marts 2021 kl. 20:29

Væk med skøjterne og på med speedos og våddragt. Sådan lyder opfordringen fra livredderne, som allerede i morgen åbner stranden.

- Svømmehallen er stadig COVID-lukket, så kom til stranden og snup en dukkert. Eller find våddragten frem og få gang i svømmetræningen under sikre forhold, opfordrer cheflivredder John Mogensen.

Han og hans folk står klar til en snak og til at give gode råd og tips til svømning i havet.

Det gør de hver søndag frem til den 30. maj, hvor den ordinære livredder-sæson begynder.

Alle søndage i marts, april og maj kan man mellem klokken 10 og 14 komme til skiftevis Snekkersten, Langebro i Ålsgårde og Hornbæk. I morgen, søndag, er der premiere i Snekkersten. Ugen efter er det Langebro og den 21. marts er der livreddere på Hornbæk strand.

- Alle børn, voksne og vandhunde er velkomne, lyder det fra livrednigstjenesten.

Baggrunden for at åbne strandene så tidligt er, at mange har taget havet til sig som erstatning for svømmehallen under COVID.

- Vi forudser, at endnu flere vil starte på en tidlig udendørssæson, fordi hallerne fortsat er lukkede, mens foråret nu står for døren. Vi rykker derfor tidligt ud allerede nu. For at styrke sikkerheden. Og for at være til positiv inspiration, opmuntre og give gode råd om svømning og træning i lavere vandtemperatur, forklarer cheflivredder John Mogensen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?