7. juni 2020
SUP & SURF-afdelingen i Hornbæk Bådeklub får nu en økonomisk håndsrækning. Foto: Presse
gallery icon

Se billedserie

SUP & SURF-afdelingen i Hornbæk Bådeklub får nu en økonomisk håndsrækning. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bådeklub får til 80.000 til SUP&SURF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bådeklub får til 80.000 til SUP&SURF
Helsingør - 22. maj 2019 kl. 10:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DIF og DGI giver 80.000 kroner til udstyr og uddannelse

Hornbæk Bådeklubs SUP&SURF afdeling holder både arme og padler højt over hovedet. Afdelingen har nemlig fået støtte fra Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Danske Gymnastik- og Idrætsforeningers (DGI) foreningspulje til videreudvikling af klubben.

-DIF og DGI´s foreningspulje støtter SUP&SURF afdelingen med 79.600 kr. til indkøb af klubboards, padler og sikkerhedsudstyr. Samtidig sendes tre rutinerede medlemmer på SUP-instruktørkursus, fortæller SUP&SURF formand Lars Klinkby.

Nye medlemmer
Det betyder at i løbet af forsommeren kan HBK SUP og SURF byde velkommen til nye medlemmer, der nu både kan låne klubboards, få instruktion i Stand-up Paddle og deltage i fælles oplevelser på vandet.

- Vi glæder os til endelig at kunne udbygge SUP&SURF afdelingen, så endnu flere kan få motion og gode oplevelser sammen med os, siger Lars Klinkby.

Hornbæk Bådeklubs SUP&SURF afdeling er aktiv hele året igennem og bruger både havnen og bølgerne øst for molen, hvor der kan rides på de store bølger der kommer ned fra Kattegat og Gilleleje. På de stille dage cruises der langs kysten for at nyde naturen og havet og hilse på de mange legesyge marsvin og sæler.

I vinterperioden, hvor havnen er tom for både, trænes der i sprint og bøjevendinger, for at blive klar til sommerens SUP events. Om efteråret hvor det ofte blæser, ruller der gode surfbølger øst for havnemolen. Her deles Hornbæks ekseptionel SUP- og surfforhold sammen med de mange kite- og windsurfere der valfarter til området.

- Stand-up Paddle og Surf er en af de hurtigstvoksende sports- og motionsgrene i Danmark. Alle kan være med, på forskellige niveauer, og afdelingen har et tæt forhold til ungdomssejlerne i klubben. Vi er meget taknemmelige for DGI/DIFs hjælp til at udvikle afdelingens aktiviteter, og glæder os til at være med til at udvikle området til et maritimt sportscenter, siger HBK formand Julian Isherwood.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?