27. maj 2020
Sct. Anna Gade.
Sct. Anna Gade.
Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Angrebet af aggressiv mand uden fortænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angrebet af aggressiv mand uden fortænder
Helsingør - 20. september 2019 kl. 13:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 18.07 torsdag kom en 14-årig lokal dreng cyklende i langsomt tempo på Sct. Anna Gade med to gående kammerater, da en mand kom cyklende bagfra og kørte ind foran drengen, så han blokerede for ham. Manden råbte ad drengen og knyttede sin hånd over for ham.

En 22-årig mand fra Helsingør kom den 14-årige til hjælp, hvilket fik manden til at sænke sin knyttede hånd, men ikke før han havde strejfet den 14-åriges skulder. Da den hjælpsomme borger kom tættere på, forsøgte han at få manden væk fra drengen, hvilket resulterede i, at manden slog ud efter den 22-årige og snittede ham på næsen. Herefter forlod manden stedet på sin cykel.

Manden beskrives som: dansk af udseende, 40 til 55 år, cirka 168 centimeter, almindelig af bygning, hvid i huden, kort til mellemlangt hår. Iført mørkeblå jakke eller kraftig trøje. Yderligere kendetegn: manglede fortænderne. Kørte på en blå damecykel.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?