11. april 2021
Folk var gode til at holde afstand, mens de stod i den lange kø, der strakte sig helt til 7/11. Foto: Christopher Valeur
gallery icon

Se billedserie

Folk var gode til at holde afstand, mens de stod i den lange kø, der strakte sig helt til 7/11. Foto: Christopher Valeur
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle vil til frisør: Timelange køer foran testcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle vil til frisør: Timelange køer foran testcenter

De seneste par dage har der været lange køer foran testcentrene i Helsingør, og det fortsætter tirsdag morgen.

Helsingør - 06. april 2021 kl. 10:25
Af Christopher Valeur

I dag åbner de liberale serviceerhverv igen efter at have været lukket de sidste par måneder. Genåbningen af frisører, massører, tatovører og lignende betyder også, at coronapasset skal tages i brug for første gang. Man skal således være blevet færdigvaccineret, haft corona eller blevet testet negativ indenfor 72 timer med PCR- eller lyntest.

arrow Læs også: Frisører melder om voldsom travlhed: Har åbent fra 8 til 22

De seneste par dage har der derfor været stor kø foran testcentrene, og det fortsætter også fra morgenstunden i dag. Adskillige borgere er blandt andet taget til lyntestcentret i færgeterminalen, hvor køen går fra første etage i terminalen helt til perronen ud for 7/11.

En kvinde, der blev testet ved 10-tiden, kunne fortælle, at hun havde stået i kø i fem kvarter, mens en anden kvinde, der kun lige var kommet indenfor i færgeterminalen, havde stået i kø i en halv time.

Lyntestcentret i færgeterminalen har været åben siden klokken 05.45 i morges, og lukker først klokken 22 i aften. Testcentret i Laden på Vapnagaard, der har mere testkapacitet end færgeterminalen, har åbent fra klokken 08-20. Endvidere er det muligt at blive PCR-testet ved perron 13 på Helsingør Station i dag fra klokken 15.30-21.00.

arrow DEBAT: Dumpekarakter til vaccinationscenter
06. april 2021 kl. 09:46 Opdateret: kl. 09:47
arrow Corona-alarm: Alle skoler lukker fra tirsdag
31. marts 2021 kl. 15:25 Opdateret: kl. 15:21
arrow Smitten stiger: Nu stemmes der dørklokker
31. marts 2021 kl. 12:28 Opdateret: kl. 12:23
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?