18. oktober 2021
Endnu et tegn på hvor langt vi er kommet i bekæmpelsen af pandemien: De lokale kviktestcentre lukker
gallery icon

Se billedserie

Endnu et tegn på hvor langt vi er kommet i bekæmpelsen af pandemien: De lokale kviktestcentre lukker
Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle husker den første gang: Nu lukker kviktestcentrene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle husker den første gang: Nu lukker kviktestcentrene

8. oktober lukker Copenhagen Medical sine kviktestcentre i Helsingør, hvorfor det bliver væsentligt mere besværligt at få en coronatest

Helsingør - 06. oktober 2021 kl. 11:08
Af Philip Horup

Køen har til tider været lang - strakt sig langs væggen, ned af trapperne og ud på perronerne. Men nu er behovet for coronatests faldet markant, efterhånden som vaccinerne er blevet udrullet, og smittetrykket er taget af. Derfor lukker kviktestcentret i Færgeterminalen i Helsingør ned på fredag den 8. oktober. Klokken 16.00 er det absolut sidste udkald, hvis du skal have dig en kviktest.

arrow Læs også: Stor stigning: Pop-up vaccinationscentre havde rygende travlt i andet forsøg

Hidtil har det også været muligt at blive testet i Laden på Vapnagård, men dette teststed lukker ligeledes ned - Det sker dog allerede i dag. Copenhagen Medical, som står for testene melder således, at der pakkes ned, når den sidste vatpind er svunget klokken 20.00.

I forvejen er åbningstiderne i den seneste tid blevet indskrænket i takt med det faldende behov. Det er da heller ikke kun Copenhagen Medicals centre, der lukker. Senest den 9. oktober skal alle private udbydere således lukke deres podestationer ned, har Styrelsen for Forsyningssikkerhed tidligere orienteret om.

Her kan du stadig blive testet

Hvis du fremover har brug for en hurtig test, er der - ifølge Helsingør Kommune - mulighed for at blive testet i Hillerød, og ellers vil der fortsat være mulighed for at blive PCR-testet - hvor der normalt er svar på prøven indenfor senest to dage - i Helsingør.

Det foregår mandag, onsdag, fredag og søndag i Værftshallerne hal 17 fra klokken 08.00-13.30. Torsdag og lørdag er det samme sted, men fra 15.30-21.00. Om tirsdagen er det på Hellebækskolen i Ålsgårde fra 15.30-21.00.

arrow 175 kroner per næse: Firma tilbyder kviktest mod betaling
08. oktober 2021 kl. 15:55 Opdateret: kl. 15:53
arrow »Corona is a bitch«: Natklub-comeback har en sursød smag
03. september 2021 kl. 05:17 Opdateret: kl. 17:31
Rejser du til udlandet i år?